2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم اصلاً صبر نکن. من بخاطر دانشگاه کوفتیم ۲ سال و خورده ای صبر کردم. الان هرکاری میکنم باردار ...

یعنی شما الان بخاطر اینکه نمیخواستین بچه دار شین و جلوگیری میکردین مشکل دارین؟

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 
یعنی شما الان بخاطر اینکه نمیخواستین بچه دار شین و جلوگیری میکردین مشکل دارین؟

نه عزیزم. تو همون ۲ سال و خورده ای ک وقت تلف کردیم و جلوگیری کردیم، وزنم رفت بالا، چندبار عفونت گرفتم ولی نفهمیدم، تخمدانهام تنبل تر شدن؛ ب جایی رسیدم ک اگه قرص نخورم اصن پری نمیشم... همه ی اینا مانع بارداریم شده 😔 مث چی پشیمونم...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
نه عزیزم. تو همون ۲ سال و خورده ای ک وقت تلف کردیم و جلوگیری کردیم، وزنم رفت بالا، چندبار عفونت گرفت ...

ان شاالله مثل قبل سلامت میشی و یه نی نی سالم و خوشگل بدنیا میاری 

توکل کن بخدا 

ما یه فامیل دور داریم بعد از ۱۶ ۱۷ سال بچه دار شدن و الان پسرش ۴ ماهشه 

ان شاالله مثل قبل سلامت میشی و یه نی نی سالم و خوشگل بدنیا میاری  توکل کن بخدا  ما یه فا ...

مرسی مهربونم... 😍😘❤ انشاالله ❤

آره دیگه از همه چیز و همه کس قطع امید کردم الا خدا... 😔

میدونم گلم، اطرافمون چند نفر بودن، یکی بعد از ۲۰ سال، یکی بعد از ۸ سال و... باردار شدن. ولی چ فایده...

دیگه اون موقع بچه مون همسن نوه مون میشه...

من همیشه دوست داشتم با بچه هام اختلاف سنی کمتری داشته باشم تا زندگی شاد تر و صمیمی تری داشته باشیم و بتونم راحت درکشون کنم. اگه زیادی دیر بشه دیگه از مزه میفته... 😟 البته الان مشکل خاصی ندارم. فقط تخمدانام تنبلن و با هیچی تحریک نمیشن لامصبا...

مرسی مهربونم... 😍😘❤ انشاالله ❤ آره دیگه از همه چیز و همه کس قطع امید کردم الا خدا... 😔 میدونم گ ...

اره واقعا من یکی از چیرهایی که تو ازدواج سن پایین دوست دارم اینکه بچت برات رفیق میشه مثل الان خانواده خودم 

عزیزم شما داروهای گیاهی و معجون ها استفاده میکنید؟

مرسی مهربونم... 😍😘❤ انشاالله ❤ آره دیگه از همه چیز و همه کس قطع امید کردم الا خدا... 😔 میدونم گ ...

ببخشید عزیزم شما چجوری متوجه شدید تنبلی تخم دان دارید !

اخه میگن عقب انداختن و نامنظم بودن پریودی 

من از اول پریودیم نامنظم بوده

علائم دیگه ای هم داره؟

اره واقعا من یکی از چیرهایی که تو ازدواج سن پایین دوست دارم اینکه بچت برات رفیق میشه مثل الان خانواد ...

آفرین واقعاً

ولی من برعکس شما، پدر و مادرم اختلاف سنیشون با من خیلی زیاد بود و من تموم زندگیم با اونا مشکل داشتم. خیلی سختی کشیدم. تقصیر خودشونم نبود، دوران اونا با دوران ما خیلی فرق میکرد. حالا هم دوست ندارم بچه هام مث من باشن.

ببخشید عزیزم شما چجوری متوجه شدید تنبلی تخم دان دارید ! اخه میگن عقب انداختن و نامنظم بودن پریودی&n ...

من از همون اوایل شروع پریود شدنم، دوره هام‌نامنظم بود. بعضی وقتا خونریزی بیش از حد داشتم، بعضی وقتا لکه بینی. بیشتر وقتام پری نمیشدم. رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری. واسه یکی دو ماه قرص جلوگیری داد خوردم خوب شدم و بدون قرص هم پری هام تقریباً منظم شد.

همه چی خوب بود تا اینکه ازدواج کردم و بعد از چند ماه وزنم کم کم رفت بالا و پری نشدم. دوباره رفتم دکتر گفت بخاطر تنبلی تخمدانه پری نمیشی. هم قرص داد و هم گفت ورزش کن و وزنتو بیار پایین. ولی هرکاری کردم دیگه وزنم پایین نیومد ک نیومد. پری هامم با قرص میشم هرماه. وگرنه نمیشم.

من از همون اوایل شروع پریود شدنم، دوره هام‌نامنظم بود. بعضی وقتا خونریزی بیش از حد داشتم، بعضی وقتا ...

ان شاالله که سالم و سلامت باشید و بدون نیاز به قرص دوره ها رو داشته باشی 

عزیزم شما رژیم هفته هفته رو انجام دادی؟

من با این رژیم خیلی لاغر شدم جوری که دیگه بابای من که کلا هیچوقت به مامانم نگفته پشت لبت رو پاک کن یا پاک نکن صداش در اومد و بهم هی میگفت چرا لاغر شدی و همش برام چیز میز میورد و میاره تا بخورم الان باز خوب شدم دیگه مناسب اندامم فقط یه کوچولو شکم دارم 

ولی خوبی خیلی خوبه بهت فشاری هم نمیاره

ان شاالله که سالم و سلامت باشید و بدون نیاز به قرص دوره ها رو داشته باشی  عزیزم شما رژیم هفته ...

خیلی ممنون عزیزدلم 😍 شما هم همینطور 😘❤

جدی میگی گلم؟؟؟ خوش ب حالت...

نه نشنیدم تاحالا... چ جوری هست؟؟ میشه کامل بهم بگی؟؟

رژیم هفته هفته یا  هفت هفته؟ 🤔

خیلی ممنون عزیزدلم 😍 شما هم همینطور 😘❤ جدی میگی گلم؟؟؟ خوش ب حالت... نه نشنیدم تاحالا... چ جوری ...

اره رو من که خیلی تاثیر گذار بود

فکر کنم هفت هفته اس کلا

پیج aryomz اینستاگرام رو نداری

همون که یک هفته از ۶ عصر تا ۶ صبح چیزی نمیخوری

هفته بعد شیرینی حذف میشه

هفته بعد گوشت 

به ترتیب در هر هفته ای یک رژیم جداگونه داری

اره رو من که خیلی تاثیر گذار بود فکر کنم هفت هفته اس کلا پیج aryomz اینستاگرام رو نداری همون که ی ...

نه گلم من تو اینستا نیستم.

چ جااااالبه 😃😃😃😍😍😍

میرم از تو گوگل پیداش میکنم. دستت دردنکنه بابت راهنماییات عزیزدلم 😍

اگه اینطوری باشه ک خیلی راحته‌... 😍😍😍

تاثیرش حدوداً چ جوریه؟ مثلاً تو یک ماه چقد کم میکنی؟