2777
2789

بهم بگید حالتون چطوره مثل من دهنتون سرویس شده یا نه 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بحز اونایی ک بابا پولدار دارن همه به یه نوعی دارن میجنگن و همش سخت..  درس خوندن سخته..  کار کردن سخته..  ازدواج سخته...  شوهر زبون نفهم سخته...رشد در حین  محدودیت سختهه....  درواقع زندکی ما دخترا همش سخته

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحز اونایی ک بابا پولدار دارن همه به یه نوعی دارن میجنگن و همش سخت.. درس خوندن سخته.. کار کردن سخت ...

همین... 

یکی مثل من دائم الخسته هست یه خواب راحت نداره یکی هم مثل دختره هم کلاسیم که درس نمی خونه باپارتی باباش اومده شوهر پولدارم داره به منم قیافه می گیره یکی دیگه هم خودشون سواد و مهارت نداره شوهرش دکتره با دختره دیگه که شوهرش طلا فروش هست دائم بیرون می چرخه رستوران غذا می خوره و همش به گشتن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
من برای رسیدن به ارامش دارم میجنگم

هممون همینیم واسه زندگی راحت داریم می جنگیم 

چجوری داری میجنگی؟؟

همه جوره 

با تفکرات اشتباه سنتی اطرافم با تبیعیض های بی حد و مرز دورم تو خانواده تو همه جا 

از کوچک ترین چیزا تا بزرگ ترین چیزا

همین... یکی مثل من دائم الخسته هست یه خواب راحت نداره یکی هم مثل دختره هم کلاسیم که درس نمی خونه باپ ...

چقد شبیه منی🫠🫠یا یکی با پول باباش رفته ی کشور دیگ درس میخونه پزش ب ما میده.. نمیدونم مردم چجوری این همه پول دارن و من لنگ پول شارژم🙄🙄

اونی ک باباش پولدار تو ازدواجشم موفق..  شوهرشم اذیتش کنه باباش پشتش پدرش درمیاره

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

منم تو جنگم به جایی برسم بعد وارد ی رابطه درست درمون بشم بعد یکی دیروز میگ تو بخاطر اینک کلی پسر دورمن حسودیت میشه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

همین...  یکی مثل من دائم الخسته هست یه خواب راحت نداره یکی هم مثل دختره هم کلاسیم که درس نمی خ ...

حالم خرابه من ناامیدشدم خانواده سختگیر به دردنخور سم دارم حتی خواستگارهایه به دردنخوردارم زندگیم اذیتم میکنه

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

همین...  یکی مثل من دائم الخسته هست یه خواب راحت نداره یکی هم مثل دختره هم کلاسیم که درس نمی خ ...

ی رفیقی دارم ننه باباش پشتش هستن همش بیرون کافه کلاس عشق حال داره میکنه ولی من توحسرتم

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

حالم خرابه من ناامیدشدم خانواده سختگیر به دردنخور سم دارم حتی خواستگارهایه به دردنخوردارم زندگیم اذی ...

هممون تجربه اش کردیم 

تو تاپیک هام هست قضیه اش 

تنها راه ماجرا این هست که خودت رو با یه مهارتی مثل خیاطی ارایشگری تحصیلی و... نجات بدی از کم شروع کنی 

وگرنه تا اخر عمر محکوم به موندن تو اون باتلاقی 

من همه مسیر رو امتحان کردم و به این رسیدم خودت باید قوی بشی اولین قدمشم بحث مالیه