2777
2789

من یه پسر عمو دارم که خانواده هامون از وقتی خیلییی کوچیک بودیم یعنی در حد نوزاد  قطع رابطه کردن و ما چی بشه ده سال یبار تو عروسی و عزا هم ببینیم 

بعد من یادمه که بچه بودم این خیلی به من نگا میکرد تو عروسی (اون موقع من ازش بدم میومد)الان همین هفته پیش یکی فوت شد که ما دوباره همو دیدیم 

خیلی بزرگ و مردونه شده بود 

و باز هم خیلییی منو نگا میکرد طوری که تو اون سه روز صدبار باهاش چشم تو چشم شدم و هربار نگاهشو دزدید 

چه از دور چه از نزدیک و وقتی نگاش میکردم سریع نگاهشو برمیگردوند 

بعد جالبیش اینه اینا از طرف مادری خانوادگی مشکل روانی دارن (واقعا به قصد توهین نمی‌گم)و قشنگ میشناسمشون و می‌دونم هیچکس نمیتونه باهاشون زندگی کنه 

خیلی هم نگاه شروری دارن من همیشه میگفتم از اینا فرار میکنم از هرکسی که کوچیک ترین ربطی به زن عموم و خانوادش داشته باشه انگار خدا خواست ضایعم کنه 

جالبیش اینه با اینکه صدبار نگاهشو دیدم بازم تا روز آخر من حواسم نبود نگام میکرد و تا نگاش میکردم اون نگاشو میکرد اون طرف 

البته میگم من خودمم چکش میکردم که ببینم نگام می‌کنه ولی با ترس و لرز 

نمی‌دونم چیکار کنم حالم خیلی بده 

نمی‌دونم اصلا اونم خوشش میاد ازم یا نه 

ولی من وقتی میبینمش یا وقتی نگام می‌کنه دلم می‌ریزه دست و پام میلرزه

منم چن سال با فکر یه نفر این حالتارو داشتم🤣🤣همشش نگام میکرد. منم فک میکردم عاشقمه. بعد ها فهمیدم هوله و همه رو همونطوری نگاه میکرده

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم چن سال با فکر یه نفر این حالتارو داشتم🤣🤣همشش نگام میکرد. منم فک میکردم عاشقمه. بعد ها فهمیدم ه ...

آره منم فک میکنم همینطور باشه ولی باز خوشم اومده ازش