2777
2789
عنوان

کیا بازی کلش دارن میشه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست
دقیقا ۱۰ سال پیش بازی رو شروع کردم حدود ۶ سال بازی کردم معتادش بودماز بس آپدیت داد دیگه جلو چشمم افت ...

واقعا آره خیلی عتیاد اوره منم همینجوری شدم وبی خوب آدم سرگرم میشه  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

یعنی درست میشه انگلیسی کنیمش

بله عزیزم.باگه واسه زبان فارسی.هم اتک لجند هم وار متاسفانه اینجوری شده باید زبان رو از فارسی تغییر بدی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم.باگه واسه زبان فارسی.هم اتک لجند هم وار متاسفانه اینجوری شده باید زبان رو از فارسی تغییر ب ...

مرسی ممنون گلم خدا کنه درست بشه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

بله عزیزم.باگه واسه زبان فارسی.هم اتک لجند هم وار متاسفانه اینجوری شده باید زبان رو از فارسی تغییر ب ...

انگلیسی کردم ولی درست نشد 

انگلیسی کردم ولی درست نشد

عجیبه.واسه ما هم اونجوری بود درست شد

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
عجیبه.واسه ما هم اونجوری بود درست شد

نمیدونم خب شما ب جز زبان که تغییر دادین دیگ چیکار کردین ؟

من لول ۲۲۴ از سال ۹۳ دارمش از پسرم بزرگتره🤣🤣مثل سابق بازی نمیکنم ولی خیلی دوستش دارم

جدی خیلی بازیه قشنگیه ولی بازی جنگ قبیله ای رو خراب کردن واسه ایرانیا کار نمیکنه 

جدی خیلی بازیه قشنگیه ولی بازی جنگ قبیله ای رو خراب کردن واسه ایرانیا کار نمیکنه

خداروشکر من نه کلن دارم نه ایرانم

از اسن بابت راااحت🤣

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝