2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرض کن موهاتو کوتا کردی مثلا من بت بگم موی کوتاه ینی تو خیلی پسرونه به نظر میای انگار مردی 

یکی دیگ میگه وای چقد قشنگی 

اصلا چ اهمیتی داره ما چی میگیم مهم تویی

🫂🙂سردرگم در هیاهو

وااا

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

منم موهام زیر باسنم بود ولی خیلی موخوره داشت که مجبور شدم کوتاه کنم الان بالای بند سوتین هست ولی قصد دارم بلندشون کنم 

البته یه سال پیش کوتاه کردم خیلی کوتاه 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

اره ولی خواهر زاده هاش کوتاه کردن به من گف

خب پس همونه دیگه تابلوعه که‌حسودی کرده گلم توجه نکن

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

زنداداشت حسودهمنم موهام 92سانته عاشقشونم😍

وااای خودااا من ندبده عاشقشون شدم🥹🥺😍😍😍♥️♥️♥️

چند ساله کوتاه نکردی؟ چندسالته؟

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

زنداداشت حسودهمنم موهام 92سانته عاشقشونم😍

خوشبحالت گلم من موهام پارسال تا پایین باسنم بود کوتاه کردم تا زیر چونه ام زیر گلوم الان امسال تازه رسیده زیر خط بند سوتینم بنظرت چندسال دیگه میرسه تا کمرم توروخدا بهم بگو ؟؟؟

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

چقد بد گفته. اما مو این اندازه، خدایی زیبایی نداره. لااقل تا کمرت کوتاه کن قشنگتر بشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را