2777
2789

فزوعی

😐😂

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه نفر هست چند تا کاربری داره . خودش با یه مرد متاهل رابطه ج.. داره . بعد خودشو با همکارش مقایسه میکنه . ظاهرا معلم هستن.

یه بار میگه دوستم با اون مرده س   من متاهلم . چند بارم گفته مجرده و با مرده  رابطه داره  دوستش متاهله

من دست دلبر مهدی احمدوندو رو کردم کسی باور نکرد

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

والا شاید فیک نباشن چ میدونین؟ 

اینجا منم هرچی گقتم حدقل ی شری بودن ک بگن فیکه و دروغ میگی

اینجا فقط باید زشت باشی بدفرم باشی گشنه و گدا باشی ک بگن اره ت راست میگی!!!!!!

ی سری عکس عروسیمون گذاشتم گفتن فیکه این بلاگره! خلاصه جتی با عددی ک گفتن عکس انلاین دادم باز گقتن قیکه!!! دیگ گفتم برین ب درک

بعد ی مدت وضعمون خوب نبود و اینجا تنها حایی ک من همه رازام میگیم

اینجا گذاشتم

و بعد خدارشکر اوکی شدیم و باز خوشحالیمو ب اشتراک گذاشتم

کاراکاه گجتا میومدن ک فلان تاپیکت فلان بودی!!!

بایا لنتی امروز و فردای اذما خیلی باهم فرق دارع چ برسه سال قبل

خلاصه همیشه تو تاپیکا ی سری میان فقط بگن دروغهه حالا چون خودشون جایگاهی ک اسی گقته ارزشونه و حسرت ذازن بجای تلاش فقط میگن دروغه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

یکی بود خودشو روانشناس کودک معرفی کرد ک ی. پسر شش سالع داشت و باز باردار بوذ سه قلو سه تا دختر و عکس ...

هی هی 

سر اون خانم به من گفتن شیطان صفت 

و گفتن اگه بارداری اش واقعی باشه من مسئول هستم که ناراحتش کردم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

هی هی سر اون خانم به من گفتن شیطان صفت و گفتن اگه بارداری اش واقعی باشه من مسئول هستم که ناراحتش کرد ...

اینجا همینه دیگ 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

سالها پیش قبل کرونا.کاربری مامان دو دخی یادمه ها قشنگ.تاپیک زده بود بچه جاریم به دخترم گفته شکل ع...نی و عکس جفتشونم گذاشته بود تو تاپیک و جاریشم طرف دختر بی ادبش بود و...

جاریه کاربر نی نی سایت از آب دراومد گفت بی اجازه عکس گذاشتین و حتما ازتون شکایت می کنم.

یدونه ام ماهماریا۸۸۸۸۸ بود همونکه بچه گدا ی بدسرپرست رو زنگ زد سپرد دست پلیس که ببرنش بهزیستی تا ماهها تقدیر و تشکر ازش میکردن کاربرا😂

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)