2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا کابینتشو یادم نی ولی به هر شکل و نحوی تو تاپیکاش یسری پز هستبلااستثنا هم با مردم درگیر میشه.

همون که عکس جهیزیه و انگشتر و لباس عروس و همه چیزشو میذاره سایت دووبارم شوهر کرده ؟ 

لایک نکنید .توروخدا 

یه کاربری هم بود کاپوچینو داغ خیلی وقته نمیبینمش

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

من یادمهاسم میمونش نارگیل بود؟

اره افرین🤣

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من چقدر واسه ایلدا تومار مینوشتم خدا بگم چیکارش کنه😂

منم😅🤧🤧

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

من یبار سایت پیاممو تایید نمیکرد کلی ادم ریختن گفتن فیکی بعدشم ک پیامام اومد کلی ریختن فحشم دادن ک تو چرا همیچینی شوهرت خیلی خوبه فلانه تو مشکل داری از اونروز سعی میکنم تاپیکی نزنم سوالی نپرسم میای سوال بپرسی چهارتا مشکل روانیم بت میچسبونن فحشتم میدن حالا سوال من این بود که شوهر من برای فوت عمم با من نمیخاس بیاد مراسم من ناراحت شده بودم😑که نمیخاد بیاد منو برسونه مراسم میگ با بابات اینا برو سر همین کلی فحش خوردم

🫂🙂سردرگم در هیاهو