2777
2789
عنوان

شغل طراحی وب 💰💻🌟

922 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من خیلی شنیدم و ازم پرسیده شده طراحی وب چطوره درآمد داره نداره و ..... میخام تو این تاپیک جواب بدم اگه سوالی هم داشتین بپرسین  ...

طراحی وب به چه معنیه؟ 

1 - طراحی سایت با ابزارهای آماده بدون یادگیری کدنویسی 

2 - طراحی سایت منظور همان برنامه نویسی وب باشه 

اگه منظور شماره ی 1 هست که با نصب وردپرس و قالب و اینا یه سایتی بالا بیاد خب درآمد خاصی ایجاد نمیکنه چون اکثر مردم خودش میره با یه کلیپ یاد میگیره چطوری وردپرس نصب بکنه قالب نصب بکنه و ... شاید 1 درصد برون سپاری بکنن 

ولی اگه منظور 2 هست یعنی برنامه نویسی بک اند و فرانت اند اگه مورد فول استک باشه درآمد عالی ایجاد میکنه زبان های برنامه نویسی وب باید یاد گرفته بشه  و .........

کلا لفظ طراحی وب درست نیست و الان تقریبا کمتر استفاده میشه بجاش کلمه مناسب تر مثل برنامه نویسی وب - یا متخصص بک اند یا مثلا فول استک بهتره 

سخته ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

متخصص UI و ux چطور 

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متخصص UI و ux چطور

متخصص ui ux بستگی داره مهارتش در چه زمینه ای باشه برای موبایل و وب و ... همگی رو کامل بلد باشه فکر کنم درآمد خوبی داشته باشه 

و خب قطعا برنامه نویسی فرانت اند و ... هم بلد باشه بلاخره هرچی مهارت بالاتر باشه درآمد بالاتر

عزیزم شما برنامه نویسید درسته؟ از چه سنی شروع کردید؟ چجوری کار پیدا کردید میشه کاملا برام تعریف کنید ...

بله من برنامه نویسم. از چهار سال پیش ! الان 27 ام ولی قبلتر هم کمی مطالعه داشتم. منظورتون چیه چطوری کار پیدا کردید؟ شما متخصص برنامه نویس باشی اصلا رو زمین نمیمونی رو هوا میزنن انقدر برنامه نویس واقعی در ایران کمه و بحران کمبود برنامه نویس داریم همین الان من خودم یه برنامه نویس قدر پایتون نیاز دارم نمیتونم پیداش کنم

منظورتون کدوم یکی بود؟

دومی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بله من برنامه نویسم. از چهار سال پیش ! الان 27 ام ولی قبلتر هم کمی مطالعه داشتم. منظورتون چیه چطوری ...

عزیزم چه زبان هایی بلدید؟

شرکت کار می‌کنید یا برای خودتون؟

شما چرا برنامه نویس نیاز دارید؟ 

عزیزم چه زبان هایی بلدید؟شرکت کار می‌کنید یا برای خودتون؟شما چرا برنامه نویس نیاز دارید؟

من قبلا شرکت کار میکردم پروژه هم میگرفتم تقریبا اوایل اینجوری بودم بعدا کم کم کارهای خودم پروژه های خودم رو دارم برنامه نویس پایتون نیاز دارم برای پیاده سازی یه سیستمی که مال خودمه ... من زیاد سایت و اپلیکیشن دارم خودم نیاز به پروژه گرفتن از جایی ندارم بعضی وقتا برنامه نویس استخدام میکنم خودم

الان تسلط خودم برنامه نویسی وب هست و برنامه نویسی موبایل زبان هاشم kotlin php هست و خب موارد حاشیه ای مثلا برای وب فرانت اند javascript html css و برای موبایل جت پک کامپوز و ...

اوایل یادگیری بله پیچیده و سخته ولی بعد از یادگیری دیگه روان و راحت میشه . من اوایل خیلی درگیر برنام ...

چقدر درآمد داری ؟

ببخشید میپرسم 

چون علاقه دارم میخوام ببینم میشه به عنوان 

شغل دوم روش حساب کرد 

من قبلا شرکت کار میکردم پروژه هم میگرفتم تقریبا اوایل اینجوری بودم بعدا کم کم کارهای خودم پروژه های ...

عزیزم متشکرم یه سوال میمونه 

توصیه تون ب منی ک هنوز خیییلی اول راهِ یادگیری ام اینه ک چجوری یاد بگیرم ک برنامه نویس خوبی باشم؟ بدترین کاری ک میگید کاش تو این مسیر نمیکردم و بهترین کارتون چی بوده؟ 

من درامدم متغیره ولی حداقل 120

روزانه چند ساعت کار میکنی ؟

رشته تحصیلی چی بوده ؟