2777
2789

تو یه ساختمونیم 

من پسرم داششت بازی می‌کرد رفتم بیارم خونه 

یهو از در اومد بیرون چادر مشکی سر میکرد و به سمت در بیرون میرفت یهو گفت خبر داری. پسر فلانی تصادف کرده؟ 

گفتم نه کی کدوم پسرش چیزی شده حالا؟

دیگ هیچی نگفت سریع رفت بیرون

حالم بد پسرعموی بابام میشه اون طرف

دعا کنید اتفاقی نیوفتاده باشه 

خونشون دو سه کوچه با ما فاصله داره ولی نمیتونم برم تا شوهرم بیاد خونه ببینم چی شد

حالم بد استرس دارم

دوستان لایک نکنید. ۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖 ۳ مرداد ۱۴۰۲💙 تمام زندگی من a & n

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله هیچی نشده باشه

خواهش میکنم هرکی پیاممو دید بیاد تاپیک اخرم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

تلفن بزن ینفر 

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

زنگ بزن به کسی بپرس از استرس دربیای

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

زنگ بزن بابا یا مامان خودت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
براش دعا کن و به کسی منتقل نکن فعلاخبر میدی یکی هول میشه دور از جون یه اتفاق دیگه میوفته

دقیقااا

پونزده سال پیش یکی یه خبری به یکی داد بدجورگ خبر داد

طفلک از همون روز تا الان بخاطر اون شوک غش میکنه

😓نمیدونم بعضیا چشونه

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔