هیچ دارویی رو خودسرانه مصرف نکن چون ممکنه به بدنت نسازه اونموقع عوارضش بیشتر از فوایدش میشه برو تحت نظر پزشک تغذیه رژیم بگیر خواستی میتونم کمکت کنم شماره منشی دکتری که تحت نظرش هستم رو برات بفرستم رژیمشم آسونه رژیم آنلاین هم داره
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤
هیچ دارویی رو خودسرانه مصرف نکن چون ممکنه به بدنت نسازه اونموقع عوارضش بیشتر از فوایدش میشه برو تح ...
عزیزم من خودم شاغلم
و چون با مامانم یه جا هستیم غذا رو مامانم درست میکنه و متأسفانه هیچ اعتقادی به رژیم و غیره نداره برای همین هر چند بار که تصمیم گرفتم رژیم بگیرم با شکست مواجه شدم 😂 الان هم ۶۸ کیلو و خیلی دوست دارم به ۶۰ کیلو برسم اما چون مامانم همکاری نمیکنه نمیتونم به وزن دلخواهم برسم
برو عطاری زنجفیلی که آسیاب نشده خرید کن همون جا بده برات آسیاب کنن دو روز در هفته یک قاشق چایخوری و توی آب جوش حل کن اگر میخوای زنجفیل تازه مصرف کنی از میوه فروشی بخر یه مقدار خیلی کم هر بار که میخوای درست کنی مقدار خیلی کمی ازش جدا کن و رنده کن از قبل هم آب جوش یک استکان آب جوش آماده بکن بریز توی قوری بزار روی شعله پخش کن با شعله خیلی خیلی کم یه ۲۰ دقیقه نیم ساعت دم بیفته یا بزار روی کتری دم بیفته بعد بذار کاملاً سرد که شد از صافی ردش کن و اون رو بخور