2777
2789
عنوان

اونایی که مکمل کروم خوردن برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 32 پست
من اشتهام به شیرینی از ۱۰ نمره شد ۳ ۴ برای منی ک میل شیرینیم زیاد بود جواب داد در مورد وزن کم کردن ه ...

من از رژیم گرفتن هم خیلی می‌ترسم چون با اینکه غذام زیاد هم نیست اما با رژیم درجا موهام می‌ریزه و چون موهام کم پشت هم هست میترسم بدتر بشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از رژیم گرفتن هم خیلی می‌ترسم چون با اینکه غذام زیاد هم نیست اما با رژیم درجا موهام می‌ریزه و چون ...

ورزش میکنید؟

من دو سال پیش ک میرفتم باشگاه واقعا همه چی میخوردما همه چی.ولی بازم وزن کم کردم 

شما هم در کنارش ورزش و پیش ببرید رژیم سنگین هم نمیخواد شام و صبحونه سر ساعت مناسب و کافی ..پروئین زیادتر باشه تو وعده ها

قرص چربی سوز من اعتقادی ندارم چندان بهشون جز این مکمله البته...

عزیزم من خودم شاغلمو چون با مامانم یه جا هستیم غذا رو مامانم درست می‌کنه و متأسفانه هیچ اعتقادی به ر ...

پس همه چی بخور ولی حجم غذاتو کم کن و تعداد وعده هاتو بیشتر قبل از غذا یک بشقاب پر سالاد کلم و کاهو درست کن روش آبلیمو یا سرکه سیب بریز بخور ،میان وعده یه مشت آجیل یا یک دونه میوه بخور ،شام رو قبل از ساعت 8 بخور ،شب زود بخواب و صبح زود بیدار شو ، آب زیاد بخور روزی هشت تا ده لیوان ، روزی نیم ساعت پیاده روی با سرعت متوسط داشته باش ، مصرف برنج و نون و روغن رو به حداقل برسون، هله هوله و نوشابه و فست فود و قند و شکر رو کامل حذف کن ، به جای قند چاییتو با دو سه تا کشمش بخور ، روزی یک لیوان شیر حتما بخور ، قرص مولتی ویتامین و منیزیم هم فراموشت نشه 

اینا رو رعایت کن انشاالله وزنت کم میشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

ورزش میکنید؟من دو سال پیش ک میرفتم باشگاه واقعا همه چی میخوردما همه چی.ولی بازم وزن کم کردم شما هم د ...

متاسفانه سبک زندگی من خیلی ناسالمه 

خودم شاغلم و تا ظهر سر کارم 

عصرها هم که با درس بچه‌ها و کار خونه اصلاً فرصت رسیدگی به خودم رو ندارم وگرنه خیلی دوست دارم برم باشگاه اما تاسفانه کوچکترین فرصتی پیدا نمی‌کنم

شبا هم دیر میخوابم و زود بلند میشه

خلاصه که سبک زندگیم قابل تعریف نیست

پس همه چی بخور ولی حجم غذاتو کم کن و تعداد وعده هاتو بیشتر قبل از غذا یک بشقاب پر سالاد کلم و کاهو د ...

خیلی توضیحاتت عالی و جامع بود عزیزدلم

ممنون

شما خودتون هم تجربه رژیم داشتید؟

خیلی توضیحاتت عالی و جامع بود عزیزدلمممنونشما خودتون هم تجربه رژیم داشتید؟

فدات شم عزیزم آره من تحت نظر پزشک کاهش وزن داشتم الان تو مرحله تثبیت هستم اینایی که گفتم یکی از دوستام انجام داد بدون دکتر طی 6 ماه 18 کیلو کم کرد 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

فدات شم عزیزم آره من تحت نظر پزشک کاهش وزن داشتم الان تو مرحله تثبیت هستم اینایی که گفتم یکی از دوست ...

خیلی عالیه 

من  ۶۸ کیلوئم میخوام تا عید بشم ۶۰

حتما یادداشت میکنم کامنت شما رو از روش انجام بدم همراه مصرف کروم و کامنت اون دوستمون که گفتن دمنوش زنجبیل بخورم

متاسفانه سبک زندگی من خیلی ناسالمه خودم شاغلم و تا ظهر سر کارم عصرها هم که با درس بچه‌ها و کار خونه ...

عزیزم حق داری سخته 

صبحا هم در حد ۱۵ دقیقه پیاده روی هم خوبه تو خونه هم ی سری ورزشای هوازی هستن با ی سری حرکات کششی قبل سرکار سرحال میکنه

شما همون سفره غذاییتون و کم تر کنید خوبه

یهو نیاین از یک بشقاب بکنید ۵ قاشق

کم کم روند و پیش ببرید معده عادت کنه 

مثلا آبمیوه طبیعی هم تو میزان خودش قندش زیاده 

میوه به جای میان وعده ها وقتایی ک گشنه میشید

به جای قند مویز با چای

باقی چیزا هم اون دوستمون راهنمایی کردن

عزیزم حق داری سخته صبحا هم در حد ۱۵ دقیقه پیاده روی هم خوبه تو خونه هم ی سری ورزشای هوازی هستن با ی ...

ممنون جانم

خیلی ناراحتم بابت اضافه وزنم 

مخصوصاً که اولین باره برام پیش میاد من حتی روزی که داشتم زایمان می‌کردم وزنم ۶۸ کیلو بود و حتی تو زایمان دوم هم بلافاصله بعد از به دنیا اومدن بچه به وزن قبلی برگشتم 

و اینکه الان دارم می‌بینم افزایش وزن پیدا کردم خیلی برام آزاردهنده است

خیلی عالیه من ۶۸ کیلوئم میخوام تا عید بشم ۶۰حتما یادداشت میکنم کامنت شما رو از روش انجام بدم همراه ...

آره عزیزم همینا رو رعایت کنی انشاالله کاهش وزن خوبی رو تجربه میکنی🌸 اینستا داری برات پیج دکتر رو تو خصوصی بزارم بری ببینی ؟ تو بعضی کلیپ هاش نکات خوبی داره 

ممنون جانمخیلی ناراحتم بابت اضافه وزنم مخصوصاً که اولین باره برام پیش میاد من حتی روزی که داشتم زایم ...

اووو عزیزم منو ببینی چی میگی؟

من اوضاعم از شما بدتره ولی با این حال با خودم میگم با ۴ ماه تا عید ک مونده ماهی ۵ کیلو هم کم کنم وزن ایده الم میاد دستم 

شما که ۸ کیلو مد نظرته به نظرم میرسی

اووو عزیزم منو ببینی چی میگی؟من اوضاعم از شما بدتره ولی با این حال با خودم میگم با ۴ ماه تا عید ک مو ...

انشالله

شما هم انشالله تا عید بدنت خوش فرم و عالی میشه🫂