2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم ب خانوادم فحش میده

531 بازدید | 27 پست

غیرمستقیم دوسزی 

منم دیشب بهش پیام دادم خدا اونی ک نمیخواد بریم خونمون رو لعنت کنه چشممش بترکه از حسودی 

آخه خودش اینطوریه نمیخواد ما بریم خونه خوومون 

حالا کلی پیام داده ک سین کردم ولی نخوندم 

ولش کن بی اهمیت باش،۲۳ ساله ۶ تا عمه آدم خور دارم مامانم اصلا محل سگم نمیذاره بهشون از درون سوختن😂😂،ولی من که بزرگ شدم شستم همشونو و گفتم من و مامانم پامونو شهرستان گذاشتیم سمت شما عمرا بیاییم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم نبود بهش پیام بدی عزیزم 

بی محلی از همه چی بهتره بزار انقدر اینکارو بکنه تا خسته بشه 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

خب تو که نمیخاستی بخونی سین نمیزدی میسوخت

اره اینجوری میگه ازم‌میترسه جوابم نمیده 

ولی اسی جوابش نده الکی شر درست نکن بگیر از موهاش بکش پاره اش کن تا بفهمه یه من ماست چقدر کره داره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اره اینجوری میگه ازم‌میترسه جوابم نمیده ولی اسی جوابش نده الکی شر درست نکن بگیر از موهاش بکش پاره اش ...

😂😂اسی اروم باش بابا چرا اعصاب خودت رو خرد می‌کنی 

صحبت نکنید با هم 

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

واقعا نمیفهمم چرا با کسی که مریضه انقدر کل کل میکنید

یا شما هم مثل اون مریضی و عاشق بحث کردنی

یا ازش میترسی و حساب میبری و نمیتونی قطع رابطه کنی

چه اعصابی داری یه عمر بحث میکنی باهاش

قطع رابطه کن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اره اینجوری میگه ازم‌میترسه جوابم نمیده ولی اسی جوابش نده الکی شر درست نکن بگیر از موهاش بکش پاره اش ...

زمان ما پاها رو میگرفتن پاره میکردن کارشو سخت کردی خواهر 😂😂😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

یه نصیحت اول صبحی بهت میکنم کسی که غیر مستقیم اذیتت میکنه تو هم غیر مستقیم اذیتش کن

نه عزیرم این چه نصیحتیه

روح و روان ادم داغون میشه

فقط باید دوری کرد و جواب نداد 

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی