2821
2789
عنوان

خانما بیان

161 بازدید | 10 پست

سلام..

من ۱۹ سالمه متاهلم بچه ده ماهه دارم.

من الان یمدت خونه مادرم اینا هستم..

مادرم به دلایلی ببهوش میشه و دکترشون گفتن باید سریعا بیاریش مطبم! حقیقتا پول ندارم و اوضاع خانوادم اصلا خوب نیست. یک پسر دایی دارم وقتی مامانم بیهوش بود تا اخرین لحظه کنارش موند دارو هاشو تهیه کرد هزینه بیمارستان هم خودش داد .

اونم ۴۰ خوردی داره و زنش فوت کرده و دختر ۱۳ ساله داره. یک مدت چشمک فلان من نادیده گرفتم حرفایی زد شستم خبر دار شد خلاصه دیروز زنگ زد عمه هر وقت خواست دارو دکتری چیزی به خودم بگو الان گیرم مادرم میگه زنگ بزن 

شما باشید چکار میکنید؟ زنگ میزنید؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی فک کنم الان انتظار داری ما بگیم زنگ بزن؟ 

از یه ور میگی شوهرت مایی براش وجود نداره

یعنی واقعا شک داری که زنگ بزنی یا نه؟  فقد باید ازش فاصلع بگیری مامانتم میگه زنگ بزن بگو خودت زنگ بزن

تا استخون مبتلام به درد....

از اون آدم کلا فاصله بگیر 

سعی میکنم اما همش مامانم چاله درست میکنه برام شاید خودش متوجه نیس..

مثلا دیشب داشتم کتابام جمع میکردم گف فلانی برو کمک دختر دست تنهاست..

اسی فک کنم الان انتظار داری ما بگیم زنگ بزن؟  از یه ور میگی شوهرت مایی براش وجود نداره یعنی و ...

اره شک دارم چون مامانم همش داره بیهوش میشه نیم ساعت نیم ساعت بهوشش میارم پدرم بکتفش نیس میگه یکساعت زودتر بمیره.. فاصله میگیرم حد مرز رو مشخص کردم اما الان بحث مامانمه

اسی فک کنم الان انتظار داری ما بگیم زنگ بزن؟  از یه ور میگی شوهرت مایی براش وجود نداره یعنی و ...

الان به مامانم گفتم خودت زنگ بزن قهر کرد میگه نمیرم اصلا