2777
2789

شما فامیل درجه یکتون که سالهاست با خانواده شما قهر هست رو مراسم عقدتون دعوت می کنین؟ خواهرم میخواد عقد کنه به عمو داریم چندساله قهریم حالا بخاطر پدربزرگ و مادربزرگ میگن دعوتش کنیم که اونام بهشون برنخوره و قهر کنن بهونه دستشون بیاد 

تازه دعوتشم بکنن احتمال نیومدنش بیشتر از اومدنه

شما بودید چکار می کردید؟

تا حالا از این موارد داشتید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دعوت نکردم 

ناراحت هم شدند اهمیتی نداره

بهترین شب زندگیم با کسی تعارف ندارم دوست ندارم کسی بیاد که میخواد سر به تن من وخانواده نباشه اونم توبهترین شب زندگیم که همه باید برام دعای خیر کنند

من دعوت نکردم ناراحت هم شدند اهمیتی ندارهبهترین شب زندگیم با کسی تعارف ندارم دوست ندارم کسی بیاد که ...

دقیقا مامانم هم‌نگران همین قضیه ست، قطعا دعای خیر نمیکنن ادمای خیلی حسودی ام هستن اونقدر که توی چهره شونم نشون میدن

من دعوت نکردم ناراحت هم شدند اهمیتی ندارهبهترین شب زندگیم با کسی تعارف ندارم دوست ندارم کسی بیاد که ...

کاش منم جرات شمارو داشتم ۱۷سال پیش عروسیم نمیراشتم بابام فامیلای کثافتشو دعوت کنه