«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه اولمو ماه اول ازدواج ناخواسته باردار شدم و تا ۵ سال بچه دومونمیخواستم و طبیعی جلوگیری کردم
۹ سال از اقدامم برا بچه دوم میگذره و به خاطر ضعیف بودن اسپرم شوهرم باردار نمیشم یکبار ای وی اف و یکبار هم ای یو ای کردم و منفی شد
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بازم خدا رو شکر دختر دارید .بقیه اش بسپار به خدا .همسرتون چند ساله شونه .کارشون سخته با مواد و اشعه ...
اره خدا رو شکر
چون یه بچه داریم شوهرم پیگیر درمان نمیشه
همسرم ۴۲ سالشه
نه کارش هم سخت نیست
نه فقط گفت مورفولوژی که شکل اسپرم رو نشون میده ۱درصده