2777
2789
عنوان

دغدغه شوهر کردن

749 بازدید | 112 پست

من روی صحبتم با اونایی که زیر بیست سال ازدواج میکنم حاملم میشن درسشونو ول میکنمبخدا یکی از علتهای اینکه زنا تو جامعه ما اینقدر جایگاه سوم پایینه همینه 

این چی میخوای از زندگی که زیر ۲۰شوهر می‌کنی از زندگی چی فهمیدی!

درس نمی‌خونی شغلیو که ممکنه در لینده داشته باشیو نداری همش به شوهرت متکی میشی 

من خودم درس خواندم ولی شغل ندارم شوهرم پستو درباره ولی بازم خوشم نمیاد درخواست پول کنم ازش همش دنبال کارم

خودتون هیچی آخه اون بچه ای که بدنیا میاد اولیه مامان عاقل میخواد نه مامانی که خودش بچگی نکرده

الان تو مدرسه ها مدرک تحصیلی پدر مادرم می‌خوام اون بچه چجوری روش بشه مامانم درس نخونده!

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم زندگی هرکس به خودش مربوطه ک کی ازدواج کنه کی بچه بیاره چرادرس بخونه چرانخونه فک نکنم ن به من نه به شمانه به هیچکس دیگ زندگیه شخصیه دیگران ارتباط داشته باشه

بهتر هر کس زندگی خودش رو داشته باشه به ما ربطی نداره کی چجوری زندگی میکنه 😐

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

جدا از شوخی،،،بعضیا هستن اگه تو سن پایین ازدواج کنن به نفع خودشونه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من دوس داشتم الان دیپلمه خانه داربودم بادوتابچه.....بجای لیسانس ومعلم بودن وکلی کارودغدغه وقسط....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
بنظرم فرار كن

این بخدا ناراحت میشم یه دختر مثلاد۱۸ساله تاپیک میزنم از خیانت شوهرش میگه از کتک خوردن میگه

سن بالاتر حداقل میگیم قبل ازدواجش هرکاری دوست داشته کرده

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟