2777
2789

من کلا دوست خوب پیدا نکردم 

ینی راهنمایی خوب بود چند تا دوست خوب از همون دوران دارم ولی خب دیر به دیر نهایت سالی دوبار همو ببینیم . دبیرستانم نشد 

حتی دانشگاه هم همینطور . اتفاقا دوستای دانشگاه خائن ترین و نجس ترین آدمایی بودن که وارد زندگیم کردم 

واقعا توی اینستا و اینا روابط دوستیو دیدنی بغض میکنما 

ولی از کلمه دوست به من یه اسمش رسید با ادمایی که تا وقتی منفعتی داری سمتت میان 

واقعا از کجا میشه دوست واقعی پیدا کرد پس

❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا همینه اینستا رو ولش کن شو و نمایشه منم کلا دو تا دوست دارم یکیش از راهنماییه یکیش از دبیرستان یکیش شهر خودمونه سالی یک بار یا یک سال و نیم یک بار همو ببینیم یکی دیگه هم ازدواج کرد رفت شهر دیگه کلا بعد از ۷ سال یک بار دیدمش ارتباطمون هر از گاهی تلفنیه دوستای دانشگاهم دوست نیستن یه مشت آشغال از پشت خنجر زن خائنن که فقط منتظرن یه ضربه ای بهت بزنن و برن ناپدید بشن واسه همیشه از دانشگاه دوست در نمیاد واسه کسی

کاش میشد بشی🖤💔
اتفاقا خوبه که دیدت باز شده چرا فک میکنی بقیه انسان ها همینجوری میخانت؟فقط خانواده و... اینظورین

اخه من خودم یهو طرفو واقعا میخوام 

بعد میبینم پشت سرم طرف از من متنفره یا منو به دوهزار میفروشه 

آدم قلبش درد میگیره . مخصوصا  من که چون خواهر ندارم توی دوستام دنبال محرم راز گشتم بیشتر

❤️‍🩹

کلا همینه اینستا رو ولش کن شو و نمایشه منم کلا دو تا دوست دارم یکیش از راهنماییه یکیش از دبیرستان یک ...

دقیقا منم فهمیدم 

امروز برا یکی درد و دل کردم 

گفت مقصر اونا نیستن ، مقصر تویی که فرق بین همکلاسی وهمکار رو با دوست نفهمیدی 

طرف چون کنارته صرفا باهات ارتباط میگیره که وقتش بگذره نه بیشتر.....

❤️‍🩹

اخه من خودم یهو طرفو واقعا میخوام بعد میبینم پشت سرم طرف از من متنفره یا منو به دوهزار میفروشه آدم ق ...

کاملا میفهمم چی میگی 

من تو یه جمعی هستم که فقط بخاطر اموالم دورم جمع شدن

اما حالا منم فقط بخاطر منفعتشون باهاشونم ،💔

🗡️🗡️🗡️🌹

کاملا میفهمم چی میگی من تو یه جمعی هستم که فقط بخاطر اموالم دورم جمع شدناما حالا منم فقط بخاطر منفعت ...

دقیقا منم تو جمعی ام که اونا هیچ کاری برام نمیکنن که بگن لطفی کردن 

طرف از کارت من به عنوان کارت اعتباری استفاده میکنه که من خرجش کنم چند ماه بعد پس بده 

بعد همونم با دورو بازی دوستی ۴،۵ ساله رو تبدیل به آشغال کرد

❤️‍🩹

دقیقا منم فهمیدم امروز برا یکی درد و دل کردم گفت مقصر اونا نیستن ، مقصر تویی که فرق بین همکلاسی وهمک ...

دقیقا همینه

من که جوری از همکلاسیای دانشگااهم خوردم که از اولین روز کاریم عهد کردم کلاااا با همکار قاطی نشم ولی با یکیشون صمیمی شدم چون خودش خیلی ارتباط میگرفت و شروع کننده بود ولی به محض اینکه رفت از کار ما کلا منو یادش رفت😂😂😂😂

دانشگاه فقط منفعته و وقت پر کردن که ساعتای آنتراک تنها نباشن همین تازه این بهترین حالتشه که خنجر نزنه بهت

کاش میشد بشی🖤💔
دقیقا همینهمن که جوری از همکلاسیای دانشگااهم خوردم که از اولین روز کاریم عهد کردم کلاااا با همکار قا ...

تحمل این شرایط تو خوابگاه برام بیشتر عذابه 

کلا درونگرام . اینکه فهمیدم دیگه نمیتونم با کسی حرف بزنم درونگراترم کرده 

قشنگ برام عذابه . من که قبلا سه چهار هفته درمیون میرفتم خونه الان هرهفته درراه برگشت به خونم که فقط دوروز از این جو دور شم

❤️‍🩹