2777
2789
عنوان

فسنجونننن

129 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من فسنجون از ساعت ۳ بعد از ظهر گذاشتم با شعله کم بپزه برای شام 

ولی برای شام قشنگ جانیوفتاده بود گفتم میزارم برا نهار فردا

از ساعتای ۷.۸ رو بخاری گذاشتم شعلش خیلی کمه 

گوشتای مرغ رو ساعت ۵ اضافه کردم 

الان ب نظرتون همینجوری با شعله کم رو بخاری بزارم بپزه تا فردا صبح؟

آخه ی دفعه اینجوری کردم خیلیی خوشمزه شده بود ولی اونموقع گوشتش یادم نمیاد ک چطوری بود ک وارفته بود

الان گوشتا کاملا پخته میترسم تا فردا صبح کلا له بشه

تازه رب انار هم الان ریختم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت مزغ که وا می ره حتما 


اونا رو بردار اخر سر دوباره بنداز 


من چند روز پیش درست کردم بی تظیررر شد ...


این سری مغز ر و با یه دلیوان اب  و یه پیاز اندلختم مخلوط@کن و خوب اسیاب شد و خییلی سریعتر و عالی 


گداستم کم کم بپزه 

این سری از گوشت اردک ایرانی استفاده کردم و مقداری رب انار 

یکم سرخ کردم اردک رو بعد گذاشتم تا کم کم جا بیفته یه بسته هم اب قلم انداختم و نمک 

و شعله کم 


خیییلی خوشمزه شد ... از همه فسنجون هام بهتر شد .. 

فسنجونه کله پاچه نیست که تاالان باید جا افتاده باشه

جا افتاده 

ولی یادم رفته رب انار بریزم الان ریختم ب خاطر همون میخام روزگاری بزارم تا فردا صبح قشنگ جا بیوفته

وگرنه همین الانم آماده س😍

من از کیه دارم دنبال رب انار باکیفیت و محلی میگردم ولی پیدا نمیکنم ی خانومه بارداره میخام واسش بپزم ...

تا چند روز پیش داشتیم خالص ولی ترش معمولاً دیدم شهرای دیگ ترش نمیپسندن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   ابرو_کمونیa  |  8 ساعت پیش
توسط   naziiiiiiiiiiiii6971  |  8 ساعت پیش