سلام دوستان من فسنجون از ساعت ۳ بعد از ظهر گذاشتم با شعله کم بپزه برای شام
ولی برای شام قشنگ جانیوفتاده بود گفتم میزارم برا نهار فردا
از ساعتای ۷.۸ رو بخاری گذاشتم شعلش خیلی کمه
گوشتای مرغ رو ساعت ۵ اضافه کردم
الان ب نظرتون همینجوری با شعله کم رو بخاری بزارم بپزه تا فردا صبح؟
آخه ی دفعه اینجوری کردم خیلیی خوشمزه شده بود ولی اونموقع گوشتش یادم نمیاد ک چطوری بود ک وارفته بود
الان گوشتا کاملا پخته میترسم تا فردا صبح کلا له بشه
تازه رب انار هم الان ریختم