2777
2789
عنوان

بی مهری شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما جای من بودین چکار میکردین

جات بودن آنقدر غصه خوردم که الان که بیست سال از اون روزها میگذره انگاره به بغض همیشه تو گلومه البته از یه سنی بگذره دیگه برات مهم نیست پوستت کلفت میشه 

آنقدر اشک ریختم گریه کردم غصه خوردم فقطم چون محبتش اون اندازه که من میخواستم نبود. 

میلی هروقت که خودش میخواست

مهم هم خواسته من نبود

ولش کن.

کاملا فکر کن مجردی ازش پول بگیر به خودت برس، تفریح کن و کارای مورد علاقتو انجام بده. زنگم نزن حتی همون پنج دقیقه‌.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
جات بودن آنقدر غصه خوردم که الان که بیست سال از اون روزها میگذره انگاره به بغض همیشه تو گلومه البته ...

نمیدونم منم باهاش سرد شم یا نه مثلا دیگه تو دلم نیس باهاش رابطه داشته باشم چون اون نیازای منو مسخره میدونه در حالیکه من فقط حداقل هارو خواستم هیچوقت ادم گیزی نبودم گذاشتم با دوستاش بره باغ و ... ولی تهش اینجور بنظر میاد که من آویزون توجه اونم

ولش کن.کاملا فکر کن مجردی ازش پول بگیر به خودت برس، تفریح کن و کارای مورد علاقتو انجام بده. زنگم نزن ...

وای چه حس خوبی داد پیامت 

فقط میدونم اینجوری کنم میگه نرمال نیسی یا ازینور میوفتی یا از اینور خیلی خودخواهه فک میکنه دقیقا باید توی همون تایم و مدتی ک اون میخاد باهم صحبت کنیم 

این مدلش اینجوریه باید باهاش کنار بیاییالبته وقتی دو هفته دوره باید بیشتر دلتنگ بشه متاسفانه احساسش ...

خانوادشم همین یود ولی توی ذوستی اینجور نبود الان میفهمم چقد خانواده مهمه اینم بی عاطفس درست مث همونا...