2777
2789
عنوان

بی مهری شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلا بودم

خب الانم باش از بیکاریم هی ذهنت بیشتر درگیرش میشه

از من به شما نصیحت فقط خودتو دوست داشته باش اولویتت خودت باش سرکارم دوست نداری بری حداقل برو یه چیزای جدید یاد بگیر شاید بعدا به دردت خورد

وای چه حس خوبی داد پیامت فقط میدونم اینجوری کنم میگه نرمال نیسی یا ازینور میوفتی یا از اینور خیلی خو ...

خودت تماس نگیر ولی هر وقت زنگ زد حتما جواب بده و در حد یه احوال پرسی حرف بزن. بیشتر حرف زد گوش بده تا خودش قطع کنه. اصلا اعتراض نکن. کم کم میفهمه داری سرد میشی تغییر میکنه نکردم از محوریت ذهن تو خارج میشه دیگه غصشو نمیخوری

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب الانم باش از بیکاریم هی ذهنت بیشتر درگیرش میشهاز من به شما نصیحت فقط خودتو دوست داشته باش اولویتت ...

دنبال کارم یکی هس از صب تا عصر یکسره 

قبلا میگفتم خب دوهفته ای ک شوهرم هس گناه داره تنهاس الانمیگم بهتر ریختشو نمیبینم

دنبال کارم یکی هس از صب تا عصر یکسره قبلا میگفتم خب دوهفته ای ک شوهرم هس گناه داره تنهاس الانمیگم به ...

چند سالته 

مدرکت چیه

حتی اگه سرکارم نرفتی سعی کن چندتا کلاس بری هم سرگرمی وقتت پره هم بعدا لازم شد میتونی با یکیشون بلاخره کار پیدا کنی