2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانوما بیاید🤚🚫

190 بازدید | 23 پست

لطفا نترکونید سوال من نیس و من خودمم خیلی نمیدونم و سوال ینفر دیگس واقعا

با نامزدش رابطه درحد سطحی داشته ینی دخولی بصورت مستقیم انجام نشده اما به اون سطح ینی واژن درحد مالشی رابطه داشتن الان ممکنه اسیب دیده باشه بکارتش؟ اخرش قفل میکنم 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید آسیب ببینه کامل از بین نمیره

چطور اسیب ببینه؟ دخول نبوده 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

دکتر بره عمیق نباشه فعک نکنم

ظاهرا عمیق نبوده از روی سطح واژن تماس داشتن فقط

نه دخول نباشه غیر ممکنه

از لحاظ خراش و ساییذگی هم غیرممکنه ؟

ظاهرا عمیق نبوده از روی سطح واژن تماس داشتن فقط

ااگر فقط در حد مالش باشه اسیب نمیبنه ولی امکان دخول وجود داشته به دکتر مراجعه کنه ترمیم میکنه

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

ااگر فقط در حد مالش باشه اسیب نمیبنه ولی امکان دخول وجود داشته به دکتر مراجعه کنه ترمیم میکنه

اخه میگه مطمعن هستیم ک دخول نبوده