2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانوما بیاید🤚🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 23 پست
مامامن

واقعا ینی با این کارا هیچیش نمیشه ؟ در چه صورت پس ساییدگی یا خراش ایجاد میشه ؟ با اینکه میدونم باید کامل دخول باشه تا اتفاقی بیفته اما بازم میترسم

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

واقعا ینی با این کارا هیچیش نمیشه ؟ در چه صورت پس ساییدگی یا خراش ایجاد میشه ؟ با اینکه میدونم باید ...

ن گلم ساییدگی یا خراش با وسیله میتونه ایجاد بشه

خیالت راحت

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن گلم ساییدگی یا خراش با وسیله میتونه ایجاد بشهخیالت راحت

مرسی عزیزم ، ینی وسیله داخل بشه ایجاد میشه فقط ؟ورودیش همون سطح بیرونی واژن مشکلی نداره ک؟

از این طریق کارِ من ک مشکلی ایجاد نشده براش؟😄

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

مرسی عزیزم ، ینی وسیله داخل بشه ایجاد میشه فقط ؟ورودیش همون سطح بیرونی واژن مشکلی نداره ک؟از این طری ...

ن گلم اگ الت هم وارد بشه ممکنه خراش ایجاد نشه

ممکنم هست بشه

اگه یک بار بوده باشه و چندین مدت انجام نشه اینکار خودبخود جمع میشه و رد خراشه میره

ن گلم اگ الت هم وارد بشه ممکنه خراش ایجاد نشهممکنم هست بشهاگه یک بار بوده باشه و چندین مدت انجام نشه ...

جدی ؟ پس تو نت من یه چیزای دیگه ای خونده بودم .. نه من چیزی داخل نشده اما سطح بیرونش درحد سطحی چرا😄خداکنه چیزی نباشه اما من چن بارم عکس گرفتم با فلش دوربین چیزی ندیدم ک نشونه بدی باشه و قبلنم مال من رفتم گفتن ک حلقویه و سوراخشم نه خیلی کوچیکه ن خیلی بزرگ

جدی ؟ پس تو نت من یه چیزای دیگه ای خونده بودم .. نه من چیزی داخل نشده اما سطح بیرونش درحد سطحی چرا😄 ...

پس اوکیه و سالم

راستی خیلی درگیر هایمن نباش موضوع مهمی نیس🌷🎀

پس اوکیه و سالمراستی خیلی درگیر هایمن نباش موضوع مهمی نیس🌷🎀

خب خداروشکر😅 .. سمت ما هنوزم برا ازدواج ازمایش میدن جاهای دیگه واقعا دیدم ک‌دیگه این رسم قدیمی شده و اصن ب حسابشم نمیارن ولی طرف‌ ما هنوزم رو همون ذهنیت هستن

از خود بچگی یذره تند مینشستم و یا یذره میرفتم دسشویی اب با فشار بم میخورد یا اشتباهی ب خودم دست میزدم ترس وجودمو میگرف تا اینکه رفتم دکتر پارسال و گف سالمی دیگه بعد اون تاالان ک این مورد چن باری اتفاق افتاد بازم دلشوره گرفتم و همش تو مغزم میچرخه ولی خب با گفته شما و خیلیای دیگ ک گفتن تا چیزی داخل نشه اسیب نمیبینه یذره اروم شدم

خب خداروشکر😅 .. سمت ما هنوزم برا ازدواج ازمایش میدن جاهای دیگه واقعا دیدم ک‌دیگه این رسم قدیمی شده ...

خوشبخت بشی 

ن خیالت راحت راحت اینقد معاینه کردم دخترای مث شمارو که چشم بسته میشه گفت سالمه گواهی رو میدن بهت

خوشبخت بشی ن خیالت راحت راحت اینقد معاینه کردم دخترای مث شمارو که چشم بسته میشه گفت سالمه گواهی رو م ...

مرسی عزیزم❤️