2777
2789
عنوان

بارداری و نگرانی ها...

192 بازدید | 23 پست

سلام...مامانای مهربون دوستان خوبم که باردارید میشه از ممنوع ها توی بارداری بگید؟کلا همه چیزای ممنوع...خوراکی و غذاها ورزش ها حرکات و ...من اصلا تجربه ندارم و هیچ کسی هم درست حسابی راهنماییم نمیکنه😔واسه همین خییییییلی حساس و مضطرب شدم😔😔تا یکم زیر دلم درد میگیره غصه دنیا میاد تو وجودم...😢😢آخه همش هم که نمیشه رفت سونوگرافی با این وضع هزینه ها...چیجوری از نینیم محافظت کنم؟؟؟من مادر ندارم😢اگه زنده بود کمکم میکرد...مثلا امروز بخاطر عصبانیت از دست یه غریبه محکم پامو کوبوندم به داشبورد ماشین!!حالا استرس دارم نکنه نینی خدایی نکرده آسیب ببینه😔😔😢😢شاید بهم بخندید ولی به خدا دست خودم نیست...این نینی همه ی آرزومه...

بچه ها کمکم کنید دوستای عزیزم🙋بهم بگید که ترسم الکیه یا جدی؟؟؟؟تو رو خدا اگه تجربه دارید راهنماییم کنید...واسه نینی هاتون دعا میکنم عوضش😗الان هفته ۱۲ بارداری هستم

🌸خدایا شکرت🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس بیخود ب خودت نده اصلا

دردات طبیعیه .. اگه خیلییی زیاد شد غیر طبیعیه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

عزیزم زرشک و زعفرونو گشنیرو جعفری سعی کن نخوری.حمام اب داغم نگیر.سعی کن استرس نداشته باشی و روزی ۳لیوان شیر بخور آبم زیاد بخور.ماه چندی؟مهمتر از همه زیرنظر یه متخصص خوب باش.اونم نگران نباش خدا خودش مواظبه

نگرانی هات کاملا طبیعیه. مهمترین نکته تو بارداری حفظ ارامشه.  بچت فقط با حرص خوردنای الکی اسییب میبینه. 

از نظر دکترا هم هرگونه تغییری که در خودت احساس کردی طبیعیه تا وقتی خیلی شدید نشدن و یا مثلا لک بینی یا خونریزی نداری.  

از نظر غذایی عم خدمتتون عرض کنم بنده تقریبا همه چی خوردم غیر از ممنوعات مثل سوسیس و کالباس و اینا. و غذاهای حساسیت زا مثل باقلا.  کافئین هم خوب نیست.  دیگه کلا راحت باش