2777
2789
عنوان

بارداری و نگرانی ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست
بیشتر مراقب باش استرس عصبانی شدن همه اینا روی بچه تاثیر داره.شیرینی جات سعی کن کم بخوری.زیاد نخور.کم ...

مرسی گلم😍😙

پس یعنی پامو زدم محکم ربطی به نینی و جاش نداره؟؟؟؟

🌸خدایا شکرت🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم😍😙 پس یعنی پامو زدم محکم ربطی به نینی و جاش نداره؟؟؟؟

نه.ولی دیگه نکن روی خودت کنترل داشته باش.الان تو مسعول نی نی هستی.فقط به سلامت نی نی فکر کن.اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته واسه نی نی خونریزی باید داشته باشی.پس الکی به خودت استرس نده.بچه ات استرس تو را دریافت میکنه ضربان قلبش بالا میره

نه.ولی دیگه نکن روی خودت کنترل داشته باش.الان تو مسعول نی نی هستی.فقط به سلامت نی نی فکر کن.اگه خدای ...

خیلی ممنونم عزیزم،واقعا آروم شدم😘توکلم به خداست...

واسه نینی منم دعا کن دوست خوبم،آخه میگن دعا واسه همدیگه مستجاب میشه😙

🌸خدایا شکرت🌸
خیلی ممنونم عزیزم،واقعا آروم شدم😘توکلم به خداست... واسه نینی منم دعا کن دوست خوبم،آخه میگن دعا واس ...

حتما.خدا بزرگه نگران نباش.فقط حواست باشه الکی به خودت استرس ندی ماه ات بالا بره استرس خطرناک میشه.

چیزای گرم مثه زعفرون و فلفل وسیر و گلاب این چیزا نخور

درد کم طبیعیه چون رحم داره بزرگ میشه 

مواظب باش ب شکمت ضربه نخوره حالا زانو و پا اشکال نداره ولی از این ب بعد بیشتر ب فکر کوچولوت باش و مراقب همه جات باش 😁

میوه بخور ماهی شیر کندر بخور

کار سنگینم انجام نده و بیشتر استراحت کن 

اگر خونریزی یا لکه یا درد شدید داشتی حتما برو دکتر

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.