2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

2904 بازدید | 22 پست

تقریبا یک سال پیش یه شب از بیرون اومدیم خونه دیدم یه قرآن خیلی کوچیک رو ورق ورق کرده بودن ریخته بودن در خونمون یکی از صفحه هاش هم خون زده بودن بهش، زندگیم خیلی خراب شده، بنظرتون دعا بوده؟ یک سال گذشته هنوز زندگیم درست نشده، ورقه های قرآن هم سوره ی الرحمن بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره درسته هست و واقعیه میشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

وای منم دو یا سه ماه پیش یه موی گره خورده داخل این پارچه سبزهای سیدی از خونم پیدا کردم خیلی اعصابم خرد شد به هر کی نشون دادم گفت طلسمه فقط نکته اینجاست که چرا این طلسم رو دم دستمون داخل کیف عکس و مدارکمون گذاشته بودن . خیلی اعصابم داغونه خدا لعنت کنه کسی که اومد خونم نمک خورد نمکدون شکست

سرکتاب و علائم یه بنده خدا باطل کرد

من چند بار پیش دعانویس رفتم فایده ای نداشته، دلم میخواد با قرآن خوندن و نماز باطلش کنم، پخش سوره ی بقره و نماز ابطال سحر حضرت فاطمه شنیدم خیلی خوبه

من چند بار پیش دعانویس رفتم فایده ای نداشته، دلم میخواد با قرآن خوندن و نماز باطلش کنم، پخش سوره ی ب ...

اصلا راهی نداره من همه رو امتحان کردم دعانویسم اصلا اعتقاد ندارم پیش یه عالمه ادم رفتم فقط یکیش معجزه شد

.

اصلا راهی نداره من همه رو امتحان کردم دعانویسم اصلا اعتقاد ندارم پیش یه عالمه ادم رفتم فقط یکیش معجز ...

اما من به قرآن و خدا بیشتر اعتقاد دارم، شما چه مشکلاتی داشتین؟

اما من به قرآن و خدا بیشتر اعتقاد دارم، شما چه مشکلاتی داشتین؟

والا ما که اعتقاد داشتیم چیشد؟ راهی نداره ۵سال تمام هرکاری بگی کردم اینم با قران باطل میکرد مشکلایه عاطفی مالی زندگی کلا

.