2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2922 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما کاری نکردی؟

بگو چ نداشتم از تنهایی یهوی همه ترکم کردن خودمم‌دلم نمیخاست با کسی حرف بزنم ازدواجم ک نشد مریضی بیحالی عفونت بدن

دلشوره

پسر منو میدید انگار قاتل دیده 

کارم اخراج شدم پدری ازم درومد ک نگو

بگو چ نداشتم از تنهایی یهوی همه ترکم کردن خودمم‌دلم نمیخاست با کسی حرف بزنم ازدواجم ک نشد مریضی بیحا ...

برای باطل شدنش کاری نکردین؟ شما هم مثل من قرآنی دعایی تو خونتون دیدین؟  وای منم افتضاحم، خدا کسایی که واسه آدمای بی گناه دعای بد میگیرن لعنت کنه به حق امام حسین

برای باطل شدنش کاری نکردین؟ شما هم مثل من قرآنی دعایی تو خونتون دیدین؟ وای منم افتضاحم، خدا کسایی ک ...

منم قیافم داغون شد طلسم سیاه برام گرفته بود دوستم یکی از چشام کوچیک شد کلا قیافم داغونه داغون شد الان سه سالع ب عر دری میزنم خوب نمیشم خدا لعنتش کنه دیگ له شدم نمیدونم چیکار کنم دلم برای خوده قبلیم تنگ شده هعی🖤🖤🖤🖤

سلام دوستان یهویی تاپیک و دیدم گفتم شاید یکی بدردش بخوره ی خانمه هست خداوکیلی بخدا یعنی خدا خیرش بده ایشالله عم قیمتاش واقعاا مناسبه همم اینکه خیلییی اعتقاداتیه و از رو قرآن مینویسه باطل نانه و ... ب طلسم اصلا تاثیر نداره برای منو این خانومه دفع کرد بخدا تو ی ماه نکشیده زندگیم ازین رو ب این رو شد شمارش ۰۹۱۲۷۷۲۳۲۵۷ موسوی

خوشا به حال کسانی که زندگی کردند