2777
2789
عنوان

مامانم با خط خواهرم بهم

334 بازدید | 17 پست

زنگ زد قطع کردم خودشو بلاک کردم دست از سرم بر نمیداره من هیچ حرفی اصلا باهاش ندارم نمیدونم چ مرگشه  حاضر نیستم باهاش هیچ صحبتی داشته باشم نفهم تر از اونیه ک بشه باهاش حرف زد کاش بمیره راحت بشم من ب خواهرم گفتم قبلا بهش بگو فک کنه من بهشت زهرام بچه ای ب اسم من نداره من دیگه هیچ نسبتی باهاش ندارم فقط روی شناسنامه متاسفانه نمیدونم چیکار کنم دست از سرم برداره 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

اگه دوست داشتی تعریف کن ببینیم چه بلایی سرت اومده که مامانت رو سزاوار این رفتار میبینی ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چیشده و چیکار کرده که اینقدر دل چرکی شدی ولی خب هنوز دوستت داره که اینقدر پیگیرته هرچی باشه ...

دوسم نداره  اون هیچوقت منو دوس نداشته چون دیگه محلش نمیدم زورش میاد میخاد من ب حرفش گوش بدم عقده هاشو سرم خالی کنه 

میشه بگی چرا دوسش نداری

چون فقط میخاد من باهاش ارتباط داشته باشم هر روز تحقیر کنه بهم توهین کنه مشکلاتمو ب یادم بیاره  گذشته مو ک ازش متنفرم هی هر لحظه بهم یاد اوری کنه 

قطع رابطه نکن انرژی منفی داره

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چون فقط میخاد من باهاش ارتباط داشته باشم هر روز تحقیر کنه بهم توهین کنه مشکلاتمو ب یادم بیاره گذشته ...

وای متوجه شدم چه جور ادمیه  به نظرم قطع رابطه نکن چون بیشتر پیگیر میشن که آشتی کنن خیلی خیلی ارتباطتو  باهاشون کم کن 

چیکارت کرده که انقد خشم نسبت بش داری

چون همش گذشته مو میکوبه تو سرم از زندگی الانم ایراد میگیره میپره بهم بد دهن فقط میخاد عذابم بده

وای متوجه شدم چه جور ادمیه به نظرم قطع رابطه نکن چون بیشتر پیگیر میشن که آشتی کنن خیلی خیلی ارتباطت ...

خب ارتباط باشه‌اون هر روز زنگ میزنه یا توقع داره من برم حتی خودش میاد