زنگ زد قطع کردم خودشو بلاک کردم دست از سرم بر نمیداره من هیچ حرفی اصلا باهاش ندارم نمیدونم چ مرگشه حاضر نیستم باهاش هیچ صحبتی داشته باشم نفهم تر از اونیه ک بشه باهاش حرف زد کاش بمیره راحت بشم من ب خواهرم گفتم قبلا بهش بگو فک کنه من بهشت زهرام بچه ای ب اسم من نداره من دیگه هیچ نسبتی باهاش ندارم فقط روی شناسنامه متاسفانه نمیدونم چیکار کنم دست از سرم برداره
شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
دیگه انرژی منفی این عوضی زندگی منو گرفته اون ب ارتباط کم قانع نیس الانم برم یکی دو روز باهام خوبه بع ...
اشکال نداره فقط قطع نکن زنگ بزن فقط حالشو بپرس دیدی داره شروع میکنه بگو مامان من کار دارم خداحافظ
🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
اشکال نداره فقط قطع نکن زنگ بزن فقط حالشو بپرس دیدی داره شروع میکنه بگو مامان من کار دارم خداحافظ
من خودم اصلا حالم بد میشه ب گذشته فکر میکنم اگه کسی بخاد ب روم بیاره حالم واقعا بد میشه اخه کاری کرده از شنیدن صداش دیدنش بهم میریزم دست خودم نیس خیلی باهاش مدارا کردم فایده نداشت اون شخصیتی نداره ک ب همین تماس قانع باشه مدام دنبال حرفه فتنه گری ک میخاد داستان درست کنه ینی دنبال اینه ی چی پیدا کنه تبدیلش کنه جنگ و دعوا یا هی پشت سر حرف بزنه کاش ی درد بی درمون بگیره ک سرش تو زندگی خودش باشه
شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔