2777
2789
عنوان

مامانم با خط خواهرم بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 17 پست
قطع رابطه نکن انرژی منفی داره

دیگه انرژی منفی این عوضی زندگی منو گرفته اون ب ارتباط کم قانع نیس الانم برم یکی دو روز باهام خوبه بعد دوباره شروع میکنه

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

دیگه انرژی منفی این عوضی زندگی منو گرفته اون ب ارتباط کم قانع نیس الانم برم یکی دو روز باهام خوبه بع ...

اشکال نداره فقط قطع نکن زنگ بزن فقط حالشو بپرس دیدی داره شروع میکنه بگو مامان من کار دارم خداحافظ 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره فقط قطع نکن زنگ بزن فقط حالشو بپرس دیدی داره شروع میکنه بگو مامان من کار دارم خداحافظ

من خودم اصلا حالم بد میشه ب گذشته فکر میکنم اگه کسی بخاد ب روم بیاره حالم واقعا بد میشه اخه کاری کرده از شنیدن صداش دیدنش بهم میریزم دست خودم نیس خیلی باهاش مدارا کردم فایده نداشت اون  شخصیتی نداره ک ب همین تماس قانع باشه مدام دنبال حرفه فتنه گری ک میخاد داستان درست کنه‌ ینی دنبال اینه ی چی پیدا کنه تبدیلش کنه جنگ و دعوا یا هی پشت سر حرف بزنه کاش ی درد بی درمون بگیره ک سرش تو زندگی خودش باشه 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔