2777
2789
عنوان

بچه خواهرم به دنیا اومده جیگرم خونه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4020 بازدید | 110 پست
عزیزم‌خواهر من خارج زایمان کرد اینطوری شدربطی نداره

آره

متأسفانه سیستم درمانه خارج برخلاف باورمردم ایران نسبت به کشورخودمون خیلی ضعیفه 

پسرخواهرشوهرم کاناداست آپاندیس داشته نفهمیدن توشکمش ترکیده و......

عزیزم‌خواهر من خارج زایمان کرد اینطوری شدربطی نداره

بدون ماما رفته دیگه این بلاها سرش اوردن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آرهمتأسفانه سیستم درمانه خارج برخلاف باورمردم ایران نسبت به کشورخودمون خیلی ضعیفه پسرخواهرشوهرم کانا ...

من خودم تو انگلیس سقط داشتم 

میدونم چجوریه واقعا پزشکی ایران البته تهران و شهرهای بزرگ بهتره

من خودم تو انگلیس سقط داشتم میدونم چجوریه واقعا پزشکی ایران البته تهران و شهرهای بزرگ بهتره

اگه استارتر یکم دیرتر میگفت ابجیش خارج از کشور بوده دهن خودتحقیرهای ایرانی داشت باز میشد

بیا بگو چیشد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شیر رو داره بیمارستان میده بهشمکیدن ندارهمنتظرن تنفس و مکیدنش درست شه

خواهر من از سر شب تالا خاموش اومدم چک کردم تاپیکتونو .امیدوارم بیاید خبر سلامتی خواهرزادتونو بزارید🫂

اگه استارتر یکم دیرتر میگفت ابجیش خارج از کشور بوده دهن خودتحقیرهای ایرانی داشت باز میشد

البته تو ایران واقعا چند تا بیمارستان تو تهران و شهرهای بزرگی مثل شیراز خیلی امکانات دارن وگرنه شهرستانهای کوچیک که امکانات پزشکیشون در حد واقعا فاجعه باری هست شهرستان شوهرم کلا یک زایشگاه کوچیک دولتی داره که تحت هر شرایطی باشی حتی خطر مرگ مادر و بچه سزارین نمیکنند عروس برادرشوهرم  بچه تو رحم مدفوع کرده بود تازه خورده بود بازم محبور به طبیعی کزدن چه بلایی سر مادر و بچه اوردن بماند میگفت تو یک سالن همه زن‌ها کنار هم جیغ میزنند میگفت تخت روبه رویی رو بچه رو‌داشتن درمیاوردن من خودم درد داشتم اونو میدیدم بیشتر وحشت میکردم واژن عین غار باز شده بود 

واقعا پروسه زایمان در اکثر شهرستانهای ایران انسانی نیست 

همین شماها اونقدر تبلیغ سز رو می‌کنید که مادرا با اضطراب میرن برا زایمان طبیعی و چون در ناخودآگاهشون ...

جوک میگی 

اگه میخوای بدونی چقدر بچه سر زایمان طبیعی تو همون گذشته ای که ازش حرف میزنی  مردن

برو از مادربزرگت بپرس

همین الانم اسی میگه سر زایمان طبیعی همچین اتفاقی افتاده حالا چه اتفاقی میوفته به اندام جنسی بعدش به کنارررررر

جالبه مقاومت تو امثال تو هم البته ستودنیه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

جوک میگی اگه میخوای بدونی چقدر بچه سر زایمان طبیعی تو همون گذشته ای که ازش حرف میزنی مردنبرو از ماد ...

چقدر امضات با طرز بیانت فرق داره ...🤭

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
جوک میگی اگه میخوای بدونی چقدر بچه سر زایمان طبیعی تو همون گذشته ای که ازش حرف میزنی مردنبرو از ماد ...

ضمنا اندام جنسی هیچ طورش نمیشه ... 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چقدر امضات با طرز بیانت فرق داره ...🤭

چرا

مگه توهین کردم 

چون واقعیتو گفتم

این دیگه به خودت مربوطه که چطور میخونی و برداشت میکنی

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

چرامگه توهین کردم چون واقعیتو گفتماین دیگه به خودت مربوطه که چطور میخونی و برداشت میکنی

یه نگاه به متنت بنداز متوجه میشی 

جوک میگی ...

تو و امثال تو ...

اینا برازنده ی کسی که تو امضاش حرف از ادب زده نیست