2777
2789
عنوان

بچه خواهرم به دنیا اومده جیگرم خونه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4020 بازدید | 110 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لگن تا موقع زایمان اصلا معلوم نمیشه مناسب هست یا نه ماما هم همیشه میکه شرایطت برای طبیعی خوبه بعد مم ...

اینجا دکتراشون بیسوادن بابا

درسته ک تالحظه زایمان مشخص نمیشه اما تو خارج هقته های اخر لگنو موقعیت جنینو چک میکنن و با ماساژ شکم توسط متخصص جنینو چرخش میدن و‌یسری حرکات ورزشی مخصوص داره ک موقع زایمان جنین درست قرار بگیره ک تو زایمان سرش گیر نکنه 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بعد میان تبلیغ زایمان طبیعی رو می‌کنند چقدرررر مدافع داره این سایتنگران نباش انشالله فردا خبر خوش می ...

همین شماها اونقدر تبلیغ سز رو می‌کنید که مادرا با اضطراب میرن برا زایمان طبیعی و چون در ناخودآگاهشون ترس دارن نمیتونن به اندازه ی کافی زور بزنن و با اولین زور فکر میکنن قراره بمیرن و دیگه زور نمیزنن و بچه گیر میکنه ...‌

این همه بچه از ابتدای خلقت به روش طبیعی به دنیا اومدن چند درصدشون مُردن که اینطوری زایمان طبیعی رو می‌کوبید؟؟!!!! 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
همین شماها اونقدر تبلیغ سز رو می‌کنید که مادرا با اضطراب میرن برا زایمان طبیعی و چون در ناخودآگاهشون ...

خیلیییی هاشون مردن

مادربزرگم همیشه میگفت یادمه یه زن نه ماهه رو موقع زایمان فوت کرد کفن پیچ کردن و بردن

اصلا وقتی سیستم‌پزشکی پیشرفت نکرده بود جمعیت اینقدر زیاد نبود

خیلییی هاشون میمردن

تو به من بگو چند تا مادر و بچه سر سزارین مردن

الان اگه خواهرم سزارین کرده بود اینطوری نمیشد 

همین شماها اونقدر تبلیغ سز رو می‌کنید که مادرا با اضطراب میرن برا زایمان طبیعی و چون در ناخودآگاهشون ...

از یک‌دهم درصد هم کمتر مردن... من ، خواهرام، اطرافیانم همه طبیعی بچه‌هامونو به دنیا اوردیم.... هرچند من خیلی سخت بهم گذشت و زایمان فوق العاده سختی داشتم ولی بازم اتفاق بدی نیفتاد. تنها اشتباهی که دکترا میکنن اینه که وقتی میبینن یه مادر نمیتونه بچه رو بزاد اینقدر نمیبرن سزارین تا جون بچه به خطر بیفته. تا دقیقه آخر صبر میکنن

از یک‌دهم درصد هم کمتر مردن... من ، خواهرام، اطرافیانم همه طبیعی بچه‌هامونو به دنیا اوردیم.... هرچند ...

من یه دوستی داشتم

دوتا خواهرش پزشک متخصص بودن

جفت خواهر ها سزارین شدند

همیشه میگفتن سزارین از طبیعی بهتره

ولی تو امریکا و اروپا اصرار بر زایمان طببعی هست بخاطر یه سری از مسائل که نمیشه گفت 

میگفت اسرارات جامعه پزشکی است

الان اگه خواهر من سزارین شد بود بچع اش سالم بود😭😭😭

خیلیییی هاشون مردنمادربزرگم همیشه میگفت یادمه یه زن نه ماهه رو موقع زایمان فوت کرد کفن پیچ کردن و بر ...

ببین مشکل از زایمان طبیعی نبود. مشکل از این بود که خواهرت رو‌ نباید تا دقیقه نود نگه میداشتن. باید زودتر راهی سزارین میکردن. وگرنه زایمان طبیعی به خودی خود قطعا بهتره. به شرط اینکه پزشک دلسوز باشه. به محض اینکه دید ممکنه خطرناک باشه فوری بفرسته سزارین نه اینکه صبر کنه کار از کار بگذره بعد بفرسته

خیلیییی هاشون مردنمادربزرگم همیشه میگفت یادمه یه زن نه ماهه رو موقع زایمان فوت کرد کفن پیچ کردن و بر ...

این مثال یه زن و دو زن رو که منم میتونم درباره ی زایمان سز بزنم و واقعا هستن 

درصد بگید اگر که مطمعنید ...

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ببین مشکل از زایمان طبیعی نبود. مشکل از این بود که خواهرت رو‌ نباید تا دقیقه نود نگه میداشتن. باید ز ...

اگه بود اون دوستای من که پزشک بودن طببعی میزاییدن

ببین من اعصابم الان خورده میشه ریپلای نکنی لطفا

اگه بود اون دوستای من که پزشک بودن طببعی میزاییدنببین من اعصابم الان خورده میشه ریپلای نکنی لطفا

باشه عزیزم. من اصلا اشتباه کردم در این مورد حرف زدم. بحث سلامتی خواهر زاده عزیزت بود. ان‌شاءالله سلامت برگرده خونه و دل خواهرت شاد بشه

از یک‌دهم درصد هم کمتر مردن... من ، خواهرام، اطرافیانم همه طبیعی بچه‌هامونو به دنیا اوردیم.... هرچند ...

کاملا درسته 

اما خب اکثریتی هم که نمیتونن به طور کامل زور بزنن بخاطر ترس وجودیشون هست ...‌ از قدیم گفتن ترس برادر مرگه...

خانومی که با پیش مقدمه ی ترس از طبیعی میره بیمارستان خب مشخصه که با اولین درد زور زدن می‌ترسه دیگه زور بزنه و بچه گیر میکنه و ادامه ی ماجرا....