2777
2789
عنوان

زن ستیز ها

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 56 پست
خدا لعنت کنه هر کی به زن جماعت تو هین یا به قول شما زن ستیز باشه ....زن نباشه دنیا و زندگی بی معنا م ...

اصلا کسایی که زن ستیز هستن میخوام بپرسم تورو کی زاییده؟ مگه یه زن تورو نزاییده؟ پس چرا دهنتو باز میکنی گوه میخوری به زن ها بد میگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشونم ب اسم خدا و قرآن و اسلام فحش رو میکشن ب آدممن اینجا مذهبی مودب ندیدم

اونا الکی مذهبی ان وگرنه یکی از صفت هایی که واقعا نشون میده خداپرست و مسلمون باشی با شخصیت بودنه

استثنا که همیشه هست ولی بیشترشون مرد هان

من دقیقا همون استثا که میگی هستم یعنی خودمو کشتم تو حمایت از زنا و حفظ پرستیژ و مبارزه ولی اخرش همون زن جماعت منو فاک عظما داد نه مردا 

و بهترین حمایت و درست ترین مشاوره رو از مردا گرفتم 

متاسفانه

همین الان تو اتوبوس،  ی زنه سوار شد کارت نزد

اومده میگ عزیزم چادر بپوش این پوشش درست نیست

حالا من دارم از سرکار برمیگردم با مقنعه و لباس کارم 

بهش گفتم تو برو کارت اتوبوست رو بزن نمیخواد منو امر ب معروف کنی

حق الناس اولویت داره

زنیکه

بله قطعا آدم باشعور هست، ولی جز اون ۱۰ درصد هستاون ۹۰ درصد شستشوی مغزی شدندست خودشونم نیست بندگان خد ...

اون کسی که تو شب اول ازدواج پاهای من رو به عنوان یه خانم شست همسرم بودن.

اتفاقاً تو اسلام وارد شده که مرد شب اول پاهای همسرش رو بشوره 😏

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:65.4 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30