2777
2789
عنوان

زن ستیز ها

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا خود خانما هستن 

همه همجنس خودشونو میکوبن 

همه پستا همه تاپیکا ضد زن هست 

از ظاهر بگیرین تا حق و حقوق.... 

همش تخریب 💯

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد 💖نقش هر نغمه که زد راه بجایی دارد💖 عالم از ناله عشاق مبادا خالی 💗که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد 💗 پیر دردی کش ما گرچه ندارد زر و زور💕 خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد❤🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اکثرشون هم پیرزن های کج و کوله ان چشم دیدن خوشی هیچ زن دیگه ای رو ندارن، که پای حرفشون می‌شنوی یه روز در میون عین سگ داشتن کتک میخوردن و مشخصه بدبخت بودن 

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

اکثرشون هم پیرزن های کج و کوله ان چشم دیدن خوشی هیچ زن دیگه ای رو ندارن، که پای حرفشون می‌شنوی یه رو ...

کاش واقعا پیرزن باشن حداقل دخترای نسل جدید این افکار رو نداشته باشن.اینکه یک دختر جوون اینجوری باشه واقعا ترسناکه چند نسل باید بگذره تا اوضاع ی تغییری بکنه؟ 

کاش واقعا پیرزن باشن حداقل دخترای نسل جدید این افکار رو نداشته باشن.اینکه یک دختر جوون اینجوری باشه ...

نه بابا بیشترشون شکر خدا پیزنن 10سال دیگه نهایتا سگ میر میشن تموم میشه می‌ره پی کارش.

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

همشونم ب اسم خدا و قرآن و اسلام فحش رو میکشن ب آدممن اینجا مذهبی مودب ندیدم

کاش میشد صد بار لایک کرد

برای ایران مادر زخمی و سوگوار🕊️🖤................................................... ازت متنفرم خال خالی بدترکیب چش سبز ch.h ..............................روزشماری آزادی و فرار از زندان وطن💔.................................................... خرم آن روز کزین منزل ویران بروم🛩️🗺️🧳🕊️.🗽. دلم میخواست صدایی داشتم که همه میشنیدن .فریاد میزدم که ما تو جای غریبی از تاریخ گیر افتادیم🪖🖤🔪🆘 🌱 آهای آیندگان اگر از ضعف های ما سخن گفتید از زمانه سخت ما هم چیزی بگویید که ما بیش از کفش هامان کشور عوض کردیم نومیدانه میدان های جنگ را پشت سر گذاشتیم ،آنجا که ستم بود و اعتراضی نبود 🍁🏛️🪖 عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂 ⏳🪦🗝️. A Victim of historical determinism An elegy for history, humanity and myself

عجبشما این صفتو به همه تعمیم دادی ایشونم خب تعمیم داداحتمالا منم دومیشم 😂😂

من از هردوتاش دیدم ، مذهبی با ادب دیدم غیرمذهبی با آدم دیدم مذهبی و غیرمذهبی بی ادب هم دیدم 

ولی بحث اینه اونی که ادعای مسلمون بودن و درستکار بودن میکنه باید اول از همه ادب و شخصیت رو حفظ کنه نظری هم میخواد بده در کمال ادب و احترام نظرشو بگه و توهینی به کسی نکنه ، برای همین انتظار بیشتری ازشون میره یکم مسخرست طرف بیاد با توهین و بدگویی مردم رو به دین و انجام کار درست دعوت کنه 😂

فرزندم من بازم تاکید میکنم منو یادت بیار

موقعیکه رشته خوب قبول شدی

موقعیکه شغل خوب پیدا کردی

موقعیکه ازدواج خوب کردی

موقعیکه موفقیت کسب کردی

مال و ثروت دست اوردی

چشمتو اونموقع ببند و بگو خدا پدرمادرشو بیامرزه میگفت زن جماعت چشم ندیدمو داره راست میگفت فقط خون دل از همنوع کشبدم هروقت خندیدم 

بدرود