2777
2789
عنوان

زن ستیز ها

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا خود خانما هستن 

همه همجنس خودشونو میکوبن 

همه پستا همه تاپیکا ضد زن هست 

از ظاهر بگیرین تا حق و حقوق.... 

همش تخریب 💯

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اکثرشون هم پیرزن های کج و کوله ان چشم دیدن خوشی هیچ زن دیگه ای رو ندارن، که پای حرفشون می‌شنوی یه روز در میون عین سگ داشتن کتک میخوردن و مشخصه بدبخت بودن 

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

اکثرشون هم پیرزن های کج و کوله ان چشم دیدن خوشی هیچ زن دیگه ای رو ندارن، که پای حرفشون می‌شنوی یه رو ...

کاش واقعا پیرزن باشن حداقل دخترای نسل جدید این افکار رو نداشته باشن.اینکه یک دختر جوون اینجوری باشه واقعا ترسناکه چند نسل باید بگذره تا اوضاع ی تغییری بکنه؟ 

کاش واقعا پیرزن باشن حداقل دخترای نسل جدید این افکار رو نداشته باشن.اینکه یک دختر جوون اینجوری باشه ...

نه بابا بیشترشون شکر خدا پیزنن 10سال دیگه نهایتا سگ میر میشن تموم میشه می‌ره پی کارش.

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

همشونم ب اسم خدا و قرآن و اسلام فحش رو میکشن ب آدممن اینجا مذهبی مودب ندیدم

کاش میشد صد بار لایک کرد

ما وارثان دردهای بی شماریم...                                                            عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

عجبشما این صفتو به همه تعمیم دادی ایشونم خب تعمیم داداحتمالا منم دومیشم 😂😂

من از هردوتاش دیدم ، مذهبی با ادب دیدم غیرمذهبی با آدم دیدم مذهبی و غیرمذهبی بی ادب هم دیدم 

ولی بحث اینه اونی که ادعای مسلمون بودن و درستکار بودن میکنه باید اول از همه ادب و شخصیت رو حفظ کنه نظری هم میخواد بده در کمال ادب و احترام نظرشو بگه و توهینی به کسی نکنه ، برای همین انتظار بیشتری ازشون میره یکم مسخرست طرف بیاد با توهین و بدگویی مردم رو به دین و انجام کار درست دعوت کنه 😂

فرزندم من بازم تاکید میکنم منو یادت بیار

موقعیکه رشته خوب قبول شدی

موقعیکه شغل خوب پیدا کردی

موقعیکه ازدواج خوب کردی

موقعیکه موفقیت کسب کردی

مال و ثروت دست اوردی

چشمتو اونموقع ببند و بگو خدا پدرمادرشو بیامرزه میگفت زن جماعت چشم ندیدمو داره راست میگفت فقط خون دل از همنوع کشبدم هروقت خندیدم 

بدرود