2777
2789
عنوان

چرا این ملت انقدر عقده این خسته شدم

111 بازدید | 11 پست

نمیدونم چرا وجود همه پر از عقده و خشمه!!

واسه نفس کشیدنتم بهت میپرن بدترین حرفارو میزنن انگار نه انگار توهم آدمی منتظرن انگار اشتباه کنی مچتو بگیرن خب چیو میخوای ثابت کنی؟؟؟؟ 

مامانم از صبح دهنمو سرویس کرده موهامو چتری پرده ای زدم میگه عین پیرزنایی یه حنا هم بذار قشنگ پیرزن شی انگار هفتاد سالته با اون فرق وسط خب مگه من چیکار کردم یا اصلا چشه مگه این همه آدم زدن کلی تعریف شنیدن و قشنگه به من رسید پیرزن!!! تا پا میذارم تو خونه واقعااااا میگم تا کفش بی صاحابمو در میارم فقط تیکه تیکه. صورتت جوش داره(دوتا دونه رو پیشونیم) نمیشه بهت نگاه کرد چقدر زشتی چقدر عنتری

ملتم که کلا طلبکارن دهن وا کنی ضایعت کنن

سوال بپرسی یجور نگات میکنن انگار احمقی

منتظر یه فرصتن بیان مسخرت کنن

مثلا امروز صبح رفتم کلاس دیدم روی میزم یه جمله ای یکی نوشته آرزوی موفقیت و اینا نمیدونم اصلا خط کیه دوستم اومد داشتم بهش میگفتم مثلا میدونی اینو کی نوشته اینا یکی ازونور اومده میگه وای تو چقدر اسکلی رو میزت از خودت تعریف میکنی هرهرهر

اصلا من ننوشتم حالا اگه من یه موفق باشی رو میزم بنویسم انقدر چیز عجیبیه که یکی ازونور بپره بیاد بگه تو چقدر اسکلی؟ 

حالا اینا فقط بخشای کوچیکیه

فقط برام سواله چرا انقدر ملت دوست دارن آدمو مسخره کنن هزارتا برچسب به هم بچسبونن درحالی که هیچی از زندگی طرف نمیدونن

چی بگم شاید واقعا مشکل از منه برای همین اینجا مطرحش میکنم

عزیزدلم ،مامانت فقط بزرگ شده تربیت درست نشده ،میدونی تربیت فقط حرف بد نیست ،تربیت از نظر روانی هم هست اینکه تخریب نکنی هم ادب ادمو می‌رسونه ،باید قوی باشی ،خیلی ها نفهم بار میان مثل هم کلاسی ،اما اهمیت نده ،دنبال هدفات باش ،تپ همه دوره ها بود مختص الان نیست

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عززززیزم‌ تو الان ناراحتی می فهممت احتیاج داری خشمتو از رفتارای ناعادلانه‌ی دیگران بریزی بیرون حقم داری 

کاش زودتر یاد بگیری که به دیگران انقدر که لازمه اهمیت بدی اینطور کمتر دلت ازشون میشکنه.

عزیزدلم ،مامانت فقط بزرگ شده تربیت درست نشده ،میدونی تربیت فقط حرف بد نیست ،تربیت از نظر روانی هم هس ...

وای دقیقا ما که دشمن نیستیم چرا اینطوری میکنن:") 

دوست دارم اهمیت ندم ولی آخه چرا انقدر اطرافیان من با من اینطورین چرا برای بقیه پیش نمیاد؟... 

عززززیزم‌ تو الان ناراحتی می فهممت احتیاج داری خشمتو از رفتارای ناعادلانه‌ی دیگران بریزی بیرون حقم د ...

اهمیت نمیدم ولی وقتی هرروز تکرار میشن... 

چون فقط با من اینجورین خیلی برام سوال شده

وای دقیقا ما که دشمن نیستیم چرا اینطوری میکنن:") دوست دارم اهمیت ندم ولی آخه چرا انقدر اطرافیان من ب ...

خیلی ها اینطوری هستن ،راه خودتو پیدا کن و جلو برو،راهتو گم نکن ،اینا شعار نیست تجربه یک زندگیه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خسته شدم به خدا ابجی برای یه خط چشم کشیدن و ارایشم باید به تموم زنای فامیل جواب پس بدم تیکه بشنوم نم ...

آخ دقیقا

بعد اعتقاد دارن خودشون نسل سوختن

خب یزید دیگه از این بدترم داریم؟ 

عزیزم بعضی وقتا برای همه پیش میاد 

مامان منم همینطوره خیلی تخریبم میکنه درکت میکنم

ولی سعی کن اهمیت ندی و به این فکر کن که یه روز ازشون جدا میشی و میتونی زندگی مستقل خودتو داشته باشی💙

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.