2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه پول ندارید بهتره حواله رو بفروشید به شخص دیگه ای. اینطوری به سختی میوفتید و طلا حیفه بفروشید چون طلا تا عید گرونتر میشه

مولانا شناس ..................... من کجا؟ شعر از کجا؟ لیکن به من در می دمد | آن یکی ترکی که آید، گویدم:هی کیمسن؟ | ترک کی؟ تاجیک کی؟ زنگی کی؟ رومی کی؟ | مالک الملکی که داند مو به مو سر و علن

اره و اینحا ما نمیتونیم کمکت کنیم هرکسی نظری داذه مگ ماشین برا توعم نیس یا تو شوهرت هرچیزی داریم از ...

ضرر نمیکنم؟

این طلاهای مجردیم بوده و هیچ ربطی ب شوهرم نداره

تا ی سالم دانشجوهم و هیچ استفاده ای ندارم خودم

اره و اینحا ما نمیتونیم کمکت کنیم هرکسی نظری داذه مگ ماشین برا توعم نیس یا تو شوهرت هرچیزی داریم از ...

این پول طلاهای مجردی منه

و من ی سال دیگ دانشجوام فعلا عقدیم

و نمیتونم استفاده کنم

ضرر نمیکنم؟این طلاهای مجردیم بوده و هیچ ربطی ب شوهرم ندارهتا ی سالم دانشجوهم و هیچ استفاده ای ندارم ...

یعنی طلاهای خودته ؟ اک خونوادت گیر نمیدن بده خب اول زندگیتون قرار باهم زندکی کنین همراه هم باشین ن جدا و اینک میکین تا ی سال استفاده نداری این ک نشد حرف 

اونم میشه بگه خونه برا مجردیمه حالا ازدواج کردم  ی اتاق برا تو😐😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

خانوادم راضی نیستناونا برام خریدنجهیزیه کامل‌گرفتنمیگن بیش ازحد داریم بها میدیم

خب نده بگو خونوادهم گرفتن برام حالاعم میخام پسشون بدم 

ما خودمون رسم نداریم همه طلاهای محردی ببریم با خودمون در حد ی النگو یا زنجیر بقیه اش هرچی باشه پس میدیم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

خب نده بگو خونوادهم گرفتن برام حالاعم میخام پسشون بدم ما خودمون رسم نداریم همه طلاهای محردی ببریم با ...

من زورم میاد بخرم بزارم برااونا استفاده کنن

خودمم ک رانندگی بلدنیستم

وقتی پول اوناهم توش باشه نمیتونم تمرین کنم 

شرمیشه برام