2777
2789

اره  و اینحا ما نمیتونیم کمکت کنیم هرکسی نظری داذه 

مگ ماشین برا توعم نیس یا تو شوهرت هرچیزی داریم از هم جدایین!!!

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره و اینحا ما نمیتونیم کمکت کنیم هرکسی نظری داذه مگ ماشین برا توعم نیس یا تو شوهرت هرچیزی داریم از ...

ضرر نمیکنم؟

این طلاهای مجردیم بوده و هیچ ربطی ب شوهرم نداره

تا ی سالم دانشجوهم و هیچ استفاده ای ندارم خودم

اره و اینحا ما نمیتونیم کمکت کنیم هرکسی نظری داذه مگ ماشین برا توعم نیس یا تو شوهرت هرچیزی داریم از ...

این پول طلاهای مجردی منه

و من ی سال دیگ دانشجوام فعلا عقدیم

و نمیتونم استفاده کنم

ضرر نمیکنم؟این طلاهای مجردیم بوده و هیچ ربطی ب شوهرم ندارهتا ی سالم دانشجوهم و هیچ استفاده ای ندارم ...

یعنی طلاهای خودته ؟ اک خونوادت گیر نمیدن بده خب اول زندگیتون قرار باهم زندکی کنین همراه هم باشین ن جدا و اینک میکین تا ی سال استفاده نداری این ک نشد حرف 

اونم میشه بگه خونه برا مجردیمه حالا ازدواج کردم  ی اتاق برا تو😐😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ضرر نمیکنم؟این طلاهای مجردیم بوده و هیچ ربطی ب شوهرم ندارهتا ی سالم دانشجوهم و هیچ استفاده ای ندارم ...

قککک نکنم

خانوادم راضی نیستناونا برام خریدنجهیزیه کامل‌گرفتنمیگن بیش ازحد داریم بها میدیم

خب نده بگو خونوادهم گرفتن برام حالاعم میخام پسشون بدم 

ما خودمون رسم نداریم همه طلاهای محردی ببریم با خودمون در حد ی النگو یا زنجیر بقیه اش هرچی باشه پس میدیم

تازه من پولم نصف ماشین میشهپدر شوهرم میگ ماشینش بفروشه بده ماخب وقتی خودش ماشین نداره انگار من دارم ...

متوجه نشدم

خب نده بگو خونوادهم گرفتن برام حالاعم میخام پسشون بدم ما خودمون رسم نداریم همه طلاهای محردی ببریم با ...

من زورم میاد بخرم بزارم برااونا استفاده کنن

خودمم ک رانندگی بلدنیستم

وقتی پول اوناهم توش باشه نمیتونم تمرین کنم 

شرمیشه برام