2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید سوال من شاید خیلی سطحی و بی اهمیت باشه این آهنگ هایی که با صدای یه خواننده دیگه هوش مصنوعی تغ ...

خواهش میکنم . نه اپلیکشن مخصوص داره و پولی هستش برای کارهای با کیفیت مثل RVC

هوش مصنوعی چیست

هوش مصنوعی یعنی کامپیوتر رو طوری درست می‌کنن که یه جورایی مثل آدم فکر کنه.

کم‌کم با دیدن مثال‌های زیاد یاد می‌گیره و باهوش‌تر می‌شه.

می‌تونه عکس تشخیص بده، حرف بفهمه، متن بنویسه یا تصمیم بگیره.

انگار یه مغز مصنوعی توی کامپیوتره که هی بهتر می‌شه.

خلاصه‌اش اینه: یه کامپیوتری که فقط حساب و کتاب نمی‌کنه، می‌تونه یاد بگیره و کارهای باحال انجام بده.

هزینه ساخت شون زیاد میشه و چقدر مثلاً به صدای خود خواننده نزدیکه

هزینه اش از کمترین حدود ۹۹.۹ دلار شروع میشه ، توی فضای مجازی حتما دیدید بعضی ها شون به شدت طبیعی هستش به خصوص خواننده های همون زبان فارسی به فارسی و برخی رو نمیشه تشخیص داد ، به خود اون هوش مصنوعی و کیفیت کاری که شما انجام میدید داره

هیچی نمیخونم فعلا تصمیم نگرفتم نمیدونم کلا انگار پزشکی با اومدن هوش مصنوعی خیلی کم رنگ شده

قطعا که با اومدن هوش مصنوعی پزشکی بی نهایت تغییر می‌کنه و نیازمند میشه به هوش مصنوعی و احتمالا در آینده ما توی خیلی از موارد بدون هوش مصنوعی پزشکی پیش نمیره . اما همچنان به کسی برای قبول مسئولیت نیاز داریم پس یه شخص انسانی برای هوش مصنوعی باقی میمونه . توی موارد ساده تر احتمالا خیلی بالا پزشک حذف میشه 

قطعا که با اومدن هوش مصنوعی پزشکی بی نهایت تغییر می‌کنه و نیازمند میشه به هوش مصنوعی و احتمالا در آی ...

یعنی برم هوش مصنوعی؟ تا قبل از هوش مصنوعی فکر میکردم هیچی بالاتر از پزشکی نیست اما الان که هوش مصنوعی اومده تو ذهنم یک ابر قدرت و پزشکی یک قدرت معمولی و این منو سردرگمم کرده  نمیدونم شاید من دارم اشتباه مبکنم