2777
2789
یعنی برم هوش مصنوعی؟ تا قبل از هوش مصنوعی فکر میکردم هیچی بالاتر از پزشکی نیست اما الان که هوش مصنوع ...

اول باید بفهمی دیدگاهت به هوش مصنوعی چیه ؟ برای همین پرسیدم ریاضیت چطوره ؟ بعد هوش مصنوعی اصلا توی مقطع لیسانس نیست . واسه ارشد میشه بری هوش مصنوعی 

اول باید بفهمی دیدگاهت به هوش مصنوعی چیه ؟ برای همین پرسیدم ریاضیت چطوره ؟ بعد هوش مصنوعی اصلا توی م ...

ریاضیم خوبه ..نمیدونم والا چیکار کنم ولی خیلی پزشکی رو دوست دارم اما نمی ارزه دیگه بنظرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریاضیم خوبه ..نمیدونم والا چیکار کنم ولی خیلی پزشکی رو دوست دارم اما نمی ارزه دیگه بنظرم

نمی گم صد در صد پزشکی رو ول کن بیا هوش مصنوعی. خوب درموردش فکر کن ، هوش مصنوعی برای ارشد هستش . اول باید مقطع لیسانس رو بگیری مهندسی کامپیوتر بعد بیا این سمت 

این اکانت تبلیغاتی و فیک هست . میاد میگه سوال هوش مصنوعی بپرسید و بعد شما میگی از کجا نصب کنم میگه رایگان ها به درد نمیخوره و بیایید یه رباتی هست اونو استارت بزنید پول بریزید هرگز این کارو نکنید و به هیچ ربات تلگرامی نرید . برای هوش مصنوعی نیاز به ربات تلگرامی نیست اونا همشون فیک و کلاهبرداری ان

هوش مصنوعی های رایگان و خیلی عالی معرفی میکنم خاستید استفاده کنید : 

1 - مایکروسافت کوپایلت که توش بدون محدودیت میتونید حتی از نسخه ی 5 چت جی پی تی استفاده کنید ادرس copilot.microsoft.com اپلیکیشن هم داره 

2 - دیپ سیک که کاملا رایگانه هیچ محدودیتی نداره دیپ سیک ، فقط برای api باید پول بدید که اونم برای شما نیست برای کاربران حرفه ایه تو گوگل بزنید deepseek هم اپلیکیشن داره هم سایت 

3 - چت جی پی تی تا یه حدی رایگان ولی چت کردن باهاش کلا رایگانه chatgpt.com

این اکانت تبلیغاتی و فیک هست . میاد میگه سوال هوش مصنوعی بپرسید و بعد شما میگی از کجا نصب کنم میگه ر ...

وقتی بحث تخصصی شد شروع کردی به توهین و تهمت . قاعدتاً نمیتونی هم جواب بدی چون هیچی متوجه نمیشی . پس طوری رفتار می‌کنی که مثل یک کودک پا به زمین بکوبی و فریاد بزنی تا شاید مورد توجه قرار بگیری . من راهنمایی کردم ، تو اما فریاد زدی برای چیزی که نمیدونی . بیهوده است حرف زدن باهات . من به حرفم اطمینان دارم چون فریاد نمیزنم