2777
2789

بخداازمهمون بدم نمیاد صرفابخاطرمادرشوهربودن هم نمیگم،ولی یه اخلاقایی داره اعصاب ادموخوردمیکنه چندروزه اومده رفت دکتر سه روزپیش ساعت۴صبح باشوهرم بزدیمش دکتر حالش هم خوبه برای چکاپ میره سالی دوسه بار...ساعت۴پاشدیم سریع بردیم که بتونیم نوبت بگیریم تاساعت۱ظهرعلاف بودیم بابچه کوچیک موقع برگشت ازگشنگی تشنگی هلاک بودیم شوهرم رفت چندتاآبمیوه بگیره اینقدخسبسه هی غرمیزنه ایناچیه میخرین چراپول به این چیزامیدین بریم خونه یچیزی میخوریم حالاتاخونه۳ساعت راهه توقع داشت ازتشنگی بمیریم بابچه کوچیک نفری ی لیوان ابمیوه گرفتیم هی میگه ایناچیه براچی پول به اینامیدین دخترم طفلی هلاک شده بود خسته بود بعددست یه بچه عروسک دید گفت ازین بخر شوهرمم گفت گناه داره خسته شده براش بخریم خوشحال شه هی مادرشوهرم غرمیزنه براچی میخرین به بچه رو ندین حالا۲۰۰هزارشده پول عروسک اینقدگفت دیوونمون کرد شوهرم صبح میره شب میاد توخونه اینقدحرفای بیخوداینجوری میزنه پول خرج نکنین فقط جمع کنین توقع داره باحقوق۱۳میلیون ومستاحری ماهی ۵_۶میلیون پس اندازکنیم تاچندروزدیگم اینجاس ازطرفی وقتی یکی میادخونمون دخترم خیلی خوشحال میشه مادرشوهرم به اونم گیرمیده این کارچیه میکنی این چیه میخوری .... دخترمم متوجه نیس هی میره طرفش که باهاش بازی کنه 

خودم میام تواتاق چیکارکنم دخترم هم پیش خودم باشه نره اصلاپیشش بچم ذوق میکنه که باهاش بازی کنه هی بهش میگه اینکارونکنی پامیشم میرم ها دخترمم ناراحت میشه هی بهش میگم اینطوری نگو باروان بچه بازی نکن حالانمیره مثلامیترسونه دیوونم کرده این زن

چیکارکتم دخترم اصلانره پیشش بمونه تواتاق پیش خودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر بزرگم (مادر شوهر مامانم ) یه ماهه خونه ماست . برای میان وعده هم گوشت خورشتی رو سیخ میزنه میخوره بعد وقت شام به مامانم میگفت چراااا شام می‌خورید انقدر ؟ کم میاره آخر سر شوهرت 

یا مامانم با چای سوهان می‌خورد میگفت خرجتون زیاده 

هیچی دیگه شنبه مامانم درخواست طلاق داده البته نه به خاطر این موضوع 

بگو شما دوست نداری برای شما نخریم همین یدونه بچه رو داریم برای کی جمع کنیم شما اومدی چیزی کادویی سوغ ...

بخداتواین همه مدت هیچی بزادخترم نخریده بس که خسیسه بعدمیاداینجا اعصاب ماروهم داغون میکنه به بچم گیرمیده بعدهی میگه من پامیشم میرم بچم هی میگه نه نروبمون بهش میگم نگواینطوری بچه گناه داره حالیش نمیشه که

مادرشوهرم همه همینن فکر میکنن ما میخواین پسرشونو از بین ببریم 

خوبه تو دوری ما تو ی حیاطی روزی ۱۰دف میاد بالا سر بزنه این چ غذایی پختی شوهرت چربی داره قند داره کبد چرب داره ابن از وقتی با تو گشت اینطور شد قبلا اینجور نبود با این‌که از قبل همین بوده پسرمو پیر کردی کم آب مصرف کن ی دونه لامپ روشن کن کم برو خونه مامانت بیرون تنها نرو میره بیرون درو قفل میکنه روم از شوهرت اجازه گرفتم هاااااااااااا دخالت دیگه پس برو خداتو شکر کن