2789
عنوان

عمل رایگان

70 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من یک سال پیش رفتم پیش دکترزنان بخاطرافتادگی رحم ویه لحظه به دروغ گفتم من دوقلوزایمان کردم تاعملم کنه گفتم شایدبخاطرسن کمم عمل نکنه درحالی که یک بارزایمان کردم یک بارم سقط داشتم اونموقع گفت بیاعملت کنم که نشدبرم الان بعدیک سال رفتم چون پرونده دارم فکرمیکنه دوقلوزایمان کردم برای همین بهم گفت بخاطرقانون بیمارستان زیر۲۵سال هرعملی زیبایی حساب میکنن ۱۰تومن هم بیمارستان میگیره ولی من برای تورواون سقطی که داشتی هم مینویسم زایمان تابیمارستان فکرکنه سه بارزایمان کردی تا۱۰تومن دیگه نگیره الان من برم بیمارستان خودشون میفهمن دوقلورودروغ گفتم من کرج زایمان کردم الان واسه عمل افتادگی رحم میخوام زنجان عمل کنم موندم چیکارکنم به سیستم بزنن میفهمن؟من کلابعدچندسال ۳۰تومن تونستم جورکنم واقعا۱۰تومن دیگه نمیتونم جورکنم واسه بیمارستانم بدم شرمنده طولانی شد

خب حالا ما چیکار کنیم؟ میخواهی سیستم رو دستکاری کنیم؟ معلومه هر دروغی یه جایی برملا میشه.

من ازچندتاادم باتجربه خواستم بیان جواب بدن توی بی سروپااصلاتو تاپیک من چیکارمیکنی توبروخودتودرمان کن لازم نیس اینجا کاری بکنی حالام دکمتوبزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: