ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میتونی هردو رپ انجام بدی من هردو انجام دادم هم کراتین هم پروتیین خوبه الان موهام ازون حالت وز وزی درومده ولی مراقبت هم میخواد باید موخوره هاتو سرشو بگیری از رو بالشتی ساتن یا نرم استفاده کنی موهاتو نبندی شامپو بدون سولفات مصرف کنی
جای خوب مواد خوب مهمه من پروتئین میکنم همراه با صافیه و صاف هم شده ولی شلاقی نمیشه کراتین ریزش میاره پروتئین خوبه شامپو هم جوانه ی گندم سینره میزنم موهام پره و تا خط سوتین 2600 دادم
پروتعین تراپی صافی میده اگ جای خوب بری.حدود ۶۰ درصد.
اگ صافی شلاقی میخای کراتین صافی ۱۰۰ میده.
کراتین جنبه صافی داره
پروتعین بیشتر جنبه احیا داره ولی صافی میده
✋️
ریپلای نزن اگر استارتر نیستی✋️اگرم ریپلای زدی مخالف نظرم حرفی نزن😒 هزارمین کاربری من هست نمیخوام تعلیق شم⛔️پس اگر جایی نظر دادم و یا تاپیکی زدم که باهاش مخالف بودی،لطفا ریپلای نکنید😶✋️کراتین کارم هستم
من چند ساله موهام کراتین انجام میدم ترکیبی انجام میدم یعنی هم کراتین هم پروتئین استفاده میکنم اگه میخوای موهات احیا شه پروتئین بزن اگه میخوای صافی بالایی هم داشته باشی کراتین کن
ریپلای نزن اگر استارتر نیستی✋️اگرم ریپلای زدی مخالف نظرم حرفی نزن😒 هزارمین کاربری من هست نمیخوام تعلیق شم⛔️پس اگر جایی نظر دادم و یا تاپیکی زدم که باهاش مخالف بودی،لطفا ریپلای نکنید😶✋️کراتین کارم هستم