2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنکورش چطور بود قبول شدنش خیلی سخته

من رشتم تجربیه 5 تا درس تخصصی که پارسال و پیارسال همون دفترچه های کنکور بود دفترچه منابع فرهنگیان هم سال 1403 چون اولین سال خیلی راحتتر بود 1404 هم هوش هم تعلیم و تربیت سخت تر شده بود نیاز به تساط

من رشتم تجربیه 5 تا درس تخصصی که پارسال و پیارسال همون دفترچه های کنکور بود دفترچه منابع فرهنگیان هم ...

نیاز به تسلط بیشتری داشت حالا اینا 25 درصد ماجرا هست 50 درصد تراز امتحان نهایی هست 25 درصد هم مصاحبه اونا رو هم باید ترازت بالا باشه 

نیاز به تسلط بیشتری داشت حالا اینا 25 درصد ماجرا هست 50 درصد تراز امتحان نهایی هست 25 درصد هم مصاحبه ...

عه خب نه مثلا میگم من از الان صفر صفرم شروع کنم با روزی پنج ساعت میتونم برسم بهش

عه خب نه مثلا میگم من از الان صفر صفرم شروع کنم با روزی پنج ساعت میتونم برسم بهش

خب تو باید درس 8تا 12 دینی دهم درس 11و12 دینی یازدهم 3 فصل مهارت بخونی 

هوش هم تست بزنی 

5 تادرس تخصصی هم داری 

واسه نهایی هم کل دروس 12 ام با 6 تادرس 11 ام باید بدی

حالا خودت میگی صفرصفری....ببین میتونی تو یه ماه آخر نهایی ها برسونی چون بچه های کنکوری معمولا یه ماه آخر فقط بکوب نهایی میخونن بین سالم که حالا یا مدرسه میرن مرور میشه یا خیلی از فضای مدرسه فاصله نداشتن بلاخره یه چیزی یادشونه

تو اگر بتونی بیشتر وقت بذاری خیلی بهتره به نظر من

عزیزم مشاور زر میزنه ازت پول بکنه رییس‌جمهور باید امضا کنه که نمیکنه تا وقتی هم که رییس‌جمهور امضا ن ...

پس میگی برم لیسانسمو بگیرم استخدامی شرکت کنم بهتره یا دوباره کنکور بدم برا پیرا پزشکیا ؟