2777
2789
عنوان

بچم فوت کرد 😭

895 بازدید | 49 پست

۳ ماه نبود که اومده بودم سر خونه زندگیم. 

بچه ام ۲ ماهش بود تو دلم. انقدر فشار کشیدم انقدر استرس و دعوا داشتم با این و اون 

یه هفته هم هست آنفولانزا گرفته بودم. هی خونریزی داشتم میرفتم دکتر برام آمپول مینوشت میزدم بعد دو روز بازم لکه بینی پیدا میکردم. 

امروز آنفولانزام خیلی شدید شده بچمم دیگه طاقت اینهمه فشار رو نیاورد 

قرار بود بهترین کشور به دنیا بیارمش. باباش از الان دنبال اسباب بازی بود براش یه کشوی پر براش اسباب بازی خریده بود تازه میگفت بفهمم دختره یا پسر براش بیشترشو میخرم

بگردم دور بچم نیومده انقدر فشار کشید که نتونست تحمل کنه😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خدا صبرت بده ولی اون فقط جنین دو ماهه بود ک سقط شد انشالله به زودی باردار میشی جوانی غصه نخور 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مگربه دکترنگفتی بارداری داروی مناسب بده؟ بعدم شمایکبارگفتی میخوای مهاجرت کنی جداشی اونموقع بابچه کارت سخت بود نمیدونم چراباورتایپکات سخته منویادیکنفرمیندازی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تسلیت میگم. عزیزم ولی خداخیرت بده چه تاپیک زدنیه بند دلم پاره شد. احتمالا مشکل خاصی داشته ژنتیکی وگرنه با اعصاب خوردی یا آنفولانزا سقط نمیشه. انشالله به زودی وسلامتی مامان شی عزیز

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند