2777
2789
عنوان

بچم فوت کرد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 49 پست

انشاءالله جاش پر میشه دوباره عزیزم غصه نخور سقط هم واقعا سخته مخصوصا اگه بچه اول باشه خودت کامل تقویت کن ۶ ماه دیگه دوباره اقدام کن

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم غصه نخور خدا بزرگه

دوباره بچه دار میشی

من بچه ام 3 ماه بود به دنیا اومد بعد از دستش دادم.

عکسش پروفایلمه

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود
عزیزم غصه نخور خدا بزرگهدوباره بچه دار میشیمن بچه ام 3 ماه بود به دنیا اومد بعد از دستش دادم.عکسش پر ...

خدا صبرتون بده 😔

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

عزیزم غصه نخور خدا بزرگهدوباره بچه دار میشیمن بچه ام 3 ماه بود به دنیا اومد بعد از دستش دادم.عکسش پر ...

چیشد فوت کرد مال چندوقت پیشه

چه تجربه بدی خداعوضشو بهت بده 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یا خدا

بمیرم براتون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واقعا چرا یکم خلاقیت ندارند

ازاینستاکپی  میکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلامت باشی عزیزم.بعد از بچه ام زندگیم برام سخت و سخت تر شد.

حق داری ادم تو حاملگی بچه از دست میده داغون میشه وای به حال شما که سه ماه بچت پیشت بود انشاءالله جاش سبز میشه

چیشد فوت کرد مال چندوقت پیشهچه تجربه بدی خداعوضشو بهت بده

دکترا میگفتن ممکنه جهش ژنتیک داشته که اینجوری شد. بازم نفهمیدیم که چی شد.

9 آذر میشه 2 سال که ندارمش

حق داری ادم تو حاملگی بچه از دست میده داغون میشه وای به حال شما که سه ماه بچت پیشت بود انشاءالله جاش ...

انشالله عزیزم با دعای شما