2777
2789
عنوان

تفسیر پاپ اسمیر لطفا هرکی بلده بیاد

14140 بازدید | 38 پست

سلام بی زحمت تست پاپ اسمیر رو برام  تفسیر میکنین؟!؟نگرانم فعلا پریودم بعدش میرم پیش دکتر ولی تا اون موقع میخوام نگرانیم رفع بشه.ممنون میشم بیاین نظر بدین هرکی بلده من خودم سر در نمیارم ازش هرچی میخونم 😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نميدونم اين دكترا از جون مريضا چي ميخوان فقط ميخوان به مريضي پيدا كنن بگن شما به فلان بيماري دچارين شما هم هيچيتون نيس اصلا نگران نباشين اين دكترا فقط اسمشون دكتره هيچي حاليشون نيس اصلا اين تست واسه بالاي ٣٠ ساله 

من نميدونم اين دكترا از جون مريضا چي ميخوان فقط ميخوان به مريضي پيدا كنن بگن شما به فلان بيماري دچار ...

نمیدونم گلم.فقط امیدوارم جوابش خوب باشه.شما میتونین تفسیر کنین؟!؟

نه عزیزم خودم چون عفونت داشتم و دردشدید داشتم تو دهانه رحم گفتم بگیره .

خب عزيزم اشتباه كردي عفونت با پماد واژينال تو ١ هفته خوب ميشه نبايد واسه هر دردي كه تو بدنت احساس ميكني فكرتو درگير كني

بدنه ديگه

مخصوصا ما خانوما كه بدنمون حساسه و بعد ازدواج كلي اذيت ميشه 

خب عزيزم اشتباه كردي عفونت با پماد واژينال تو ١ هفته خوب ميشه نبايد واسه هر دردي كه تو بدنت احساس مي ...

اخه عزیزم من از بعداز سقطم خیلی تند تند عفونت میگیرم.همش درگیرم .میترسم نکنه چیزی شده باشه😳

اخه عزیزم من از بعداز سقطم خیلی تند تند عفونت میگیرم.همش درگیرم .میترسم نکنه چیزی شده باشه😳

نه عزيزم اصلا نگران نباش منم دقيقا مثل شما هستم اگه خونريزي نداشته باشين مشكلي نيس يه پماد واژينال ١ هفته استفاده كني خوب ميشي