2777
2789
عنوان

شوخی های نابجای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن بار به روم نیاوردم دیگه واقعا تحملش سخته زدم زیر گریه میگه تو جنبه نداری

وااااا ...

ولی درسته اون احمقه درش شکی نیست ...

ولی از چیه شما ایراد میگیره به نظرم جدی بگیر شاید داره غیر مستقیم میگه مثلا از شکمت خوشم نمیاد پیگیر باش با پولای خودش برو دکترو اینا به خودت برس هرجایی عیب گذاشت پول بگیر دیگه غلط بکنه بگه بالا چشت ابرویه

وااااا ...ولی درسته اون احمقه درش شکی نیست ...ولی از چیه شما ایراد میگیره به نظرم جدی بگیر شاید داره ...

اصن نمیفهمم با خودش چند چنده یبار از قیافم تعریف میکنه یبار میگه چقد لاغری حالا کاش اینجوری بگه با یه ادبیات خیلی بد😑😑

وااااا ...ولی درسته اون احمقه درش شکی نیست ...ولی از چیه شما ایراد میگیره به نظرم جدی بگیر شاید داره ...

اخه منکه نمیتونم چون شوهرم اونجوری دوس داره تغییر بدم وقتی خودمو همینجوری دوس دارم 

اخه منکه نمیتونم چون شوهرم اونجوری دوس داره تغییر بدم وقتی خودمو همینجوری دوس دارم

نه عزیزم اگر دوست داری خودتو تغیر نده ولی اگر خودت احساس کردی واقعا عیبه وگرنه اون بره به درک 

به نظرم چون بی نقصی باهات شوخی میکنه ... با خودش میگه میدونه ک اینطور نیس دارم شوخی میکنم .. شما بای ...

جالب اینه ناراحتیمو نشون دادم باز اومده میگه چون اونجوری گفتم ناراحت شدی؟ ( باز دوباره تکرار میکنه حرفشو😑)