2777
2789
عنوان

شوخی های نابجای شوهرم

541 بازدید | 33 پست

شوهرم بعضی وقتا شوخی شوخی مسخرم میکنه ..  من خودم یجوریم که تا الان ک باهمیم هیچوقت از بدنش ایراد نگرفتم فقط بعضی وقتا تشویقش کردم بره باشگاه ولی من با اینکه بدنمو دوس دارم و همیشه سعی کردم براش بهترین ورژن خودم باشم ولی بازم بهم حس کمبود میده .. درکل توی جمع هم شوخی های بیجا میکنه چیکار کنم از سرش بیفته من نمیتونم مثل خودش باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش دوستانه و با ارامش صحبت کن بگو کارات ناراحتم میکنه داد و بیداد راه نندازی با ارامش بگی تاثیرش بیشتره

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

به نظرم چون بی نقصی باهات شوخی میکنه ... با خودش میگه میدونه ک اینطور نیس دارم شوخی میکنم .. شما باید نشون بدی از شوخیش خوشت نمیاد ... بی‌تفاوت باشی میگه پس خودش هم عین خیالش نیس ناراحت نمیشه ولی ناراحتی تو نشون بده و تذکر بده اگه جواب نداد تو عیب هاشو بگو بهش و بگو دفعه بعد تو جمع میگه منتها برا من شوخی نمیشه جدی میشه ... 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
منم این مورد برام پیش اومده خیلی واضح و صریح بهش گفتم که این شوخی منو ناراحت میکنه انجام نده و موثر ...

بهش گفتم من بی جنبه ام اصلا نمیخوام باهام شوخی کنی باز تکرار میکنه