2777
2789
عنوان

پیام دوستم

228 بازدید | 29 پست

خانمها بخونین

دوستم 5 ساله با پسری دوسته.پسره از نظر مالی خیلیی خیلیی سطحشون بالاست و تک بچست حتی فامیل های پسره میتونن نصف شهررو بخرن و آزاد کنن انقدر قوی هستن از نظر مالی 

ولی دوستم از نظر مالی ضعیفن و خودش و فامیل هاشون هم از نظر فرهنگی ضعیفن هم مالی 

مادر دختره هم راضی نیست 

منم بهش گفتم بیخیال پسره شه 

نظر شما چیه؟ 

(خودش گفت این متن رو بزارم تو سایت)

کسی با این شرایط بوده ازدواج کنه؟ و راضی باشه؟

😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج تو ایران فقط مربوط به دختر و پسر نیست. در واقع وصلت دو تا خانواده س

اگر حس میکنه که این اختلاف فرهنگی و مالی بعدا برای خودش از نظر عزت نفس و اعتماد به نفس مشکل ساز نمیشه ازدواج کنه. اگر قراره یه عمر خودخوری کنه و خودشو پایین بدونه نه 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ازدواج تو ایران فقط مربوط به دختر و پسر نیست. در واقع وصلت دو تا خانواده ساگر حس میکنه که این اختلاف ...

دوستم خودش میخواد پسره هم دوسش داره ولی مامان دوستم راضی نیست 

مادر پسره هم ک خبر نداره میگ ۳ سال دیگ قراره بیاد خواستگاریش

😇

دوستم خودش میخواد پسره هم دوسش داره ولی مامان دوستم راضی نیست مادر پسره هم ک خبر نداره میگ ۳ سال دیگ ...

اوووووه فکر کردم اومدن خواستگاری

پسره گفته ۳ سال دیگه معلوم نیست چند سال دیگه بشه. مادرشم که نمیدونه و قطعا مخالفت میکنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دوستم خودش میخواد پسره هم دوسش داره ولی مامان دوستم راضی نیست مادر پسره هم ک خبر نداره میگ ۳ سال دیگ ...

سه سال ؟ 

بگو تکلیفشونو روشن کنن 

اگه خانواده پسره اوکی نیستن کات کنن دختره وابسه نشه 

منک بهش گفتم یا کات کنیا با مادر پسره ی دیدار داشته باش

دوست پسر سابق منم روز اول بهش گفتم خانوادت میدونن گفت اره راضین 

بعد3سال دوستی وقتی میخاستن بیان خاستگاری فهمیدم ک مادره اصن از من خوشش نمیاد و همونم شد باعث اختلاف و جداییمون

اوکیه ولی حداکثر ۱ سال دیگه نه بیشتر

اینکه میگه ۳ سال حرفش میلنگه و ریسک بزرگیه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
خانواده پسره مهمه اگه اونا راضین اوکیه اگه اونا راضی نیستن که هیچی به فیلم ترکی خوش اومدین 🤣 یه فیل ...

کات کنه؟

مامانم دوستم گناه داره میگ نمیخواد تو سری خور خانواده داماد شن

😇