2777
2789
عنوان

پیام دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 29 پست

هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده و‌جدی نیست. اینکه سه سال دیگه پسره بیاد جلو… یعنی هیچ. 

دوستتون بهتره وقتش و صرف فکرهای دیگه بکنه. 

مادر دختر شاید ازین ناراحته- نه اینکه راضی به ازدواج نیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه قحطی پسراومده.دخترباید بتونه با شوهرو خانوادش راحت باشه.فردا این پسر بیاد خونه دختر تودوره عقد دختره همش باید تنش بلرزه چی بپزیم چی بیاریم .خونمون چه شکلیه محلمون فلانه.تازه حرف خانواده وفامیل پسر هم هست.ازکجامعلوم خود پسره بعدا تحت تاثیراطرافیان فکر نکنه من حروم شدم و میتونستم ازدواج بهتری داشته باشم.مادر دختر داره پیچش مو رو میبینه که مخالفه.درثانی آدم به زن خودش نمیتونه تضمین بده سه سال دیگه هنوز دوستش داره این میخاد به امید خواستگاری سه سال صبرکنه.این رابطه عاقبت خوشی نداره

سه سال ؟ بگو تکلیفشونو روشن کنن اگه خانواده پسره اوکی نیستن کات کنن دختره وابسه نشه

پسره بهش گفته ک مامانش راضیه و پسره ولش نمیکنه دختره رو دوسش داره

ولی گناه داره دوستم🙂

😇

دوست پسر سابق منم روز اول بهش گفتم خانوادت میدونن گفت اره راضین بعد3سال دوستی وقتی میخاستن بیان خاست ...

اخییی عزیزم

منم به دوستم گفتم با مادر پسره دیداری داشته باشه 

ولی پسره قبول نمیکنه

😇

هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده و‌جدی نیست. اینکه سه سال دیگه پسره بیاد جلو… یعنی هیچ. دوستتون بهتره وقتش و ...

مادر دوستم خانم خوبیه و خجالتی میگ دوست نداره تو سری خور داماد بشن

😇

مگه قحطی پسراومده.دخترباید بتونه با شوهرو خانوادش راحت باشه.فردا این پسر بیاد خونه دختر تودوره عقد د ...

بهش گفتم یا کات کن 

یا با مادره دیدار داشته باش مزه دهنش رو ببین 

ولی پسره قبول نمیکنه 

کات هم نمیکنه باهاش

😇

هنوز خواستگاریش نرفتنپسره میگه ۳ سال دیگ صبرکن هنوز مادره پسره خبر نداره

این پسره قصد ازدواج با دوستت نداره وضع مالیشون خوبه نیازی نیست صبر کنه ولی دوستت رو فقط برای دوستی میخواد ن ازدواج 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

پسره کات نمیکنه باهاش به دوستم گفتم با مادرش دیدار داشته باش مزه دهنش رو ببین ولی پسره قبول نمیکنه

توی آب نمک گذاشتش

معلوم نیست بعد از چندسال بیاد جلو یا نه 

یا مادرش مخالفت کنه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اخییی عزیزممنم به دوستم گفتم با مادر پسره دیداری داشته باشه ولی پسره قبول نمیکنه

عمرشو نزاره پای پسره لطفا 

البته ما هرچی بگیم فایده نداره بزار تا تهش بره سرش بخوره ب سنگ ک تجربه بشه براش