2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون تو مدرسه یاد میگیرن کیف میکننا

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 39 پست
کم نه زیاد دیگه اصلا ترکی باهاش صحبت نکنید حتی خودتون توخونه با سوهرت مادرت خانواهده فارسی حرف بزنید ...

آره خیلی سخته براش، دیگه تو خونه فارسی حرف میزنم، متوجه میشه ولی باز جواب به ترکی میده ... بدبختی اصلا تلویزیون و کارتون هم نگاه نمیکنه فقط عاشق خمیر بازی و کاردستی و این چیزاست

دفیقا استاتر اصلا ب معلم توجه نکن اگه ب ترکی میگی بچخ متوجه میشه کاراش رو رواال عادیه برچسب نزن رو ...

ممنون عزیزم، آره متوجه میشه کامل، مثلا میگم کار بینی چیه به ترکی میگه گل رو بو میکنیم غذا بود میکنیم، میگم آفرین یعنی بویایی، این کلمه ی بویایی همش از یادش می‌ره. الان فارسی صحبت میکنم باهاش متوجه میشه ولی باز جواب رو به ترکی میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجبورش کن فارسی جواب بده.بگو معلم قبول نمیکنه.کارت دوبله است.پس طفلک مشکلی نداره، فقط همین زبان مادر ...

آره گاهی مجبورش میکنم، فارسی رو به بدترین نحو ممکن میگه 😂 ولی خب ایشالا راه میوفته، اصلا اهل دیدن کارتون هم نیست براش کارتون بذارم فارسی یاد بگیره یه کم 

آره گاهی مجبورش میکنم، فارسی رو به بدترین نحو ممکن میگه 😂 ولی خب ایشالا راه میوفته، اصلا اهل دیدن ک ...

ای نه نه.

تصورشم با مزه است.

من دو تا دختر دارم، تخم چشمامن والله.

ولی میگم پسر داشتم عالم خودشو داره، دیگه خدا فقط از این نعمتش بهم داد، و روزی میلیون ها بار شکر بهم اولاد سالم داد.

من سه تا بخاطر سندروم داون سقط کردم، ناشکر دختر نیستم والله.

کلا میگم پسرا هم عالمی دارن، یه جورایی وروجکن

چی میگی تو ؟مثل اینکه واکسن هاریت رو نزدی باز ؟اختلال چیز بدی نیست مشنگ ،از هر صد تا بچه پنجاه تاشون ...

من واکسن زدم

منتها هیچ اعتباری نیس تو بیفتی تو خیابونا،بقیه رو هم مبتلا کنی

بی چاک و دهن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من واکسن زدممنتها هیچ اعتباری نیس تو بیفتی تو خیابونا،بقیه رو هم مبتلا کنیبی چاک و دهن

تو دهنت چاک داره دوزاری که بی دلیل به کامنتی که من گذاشتم میگی مفت ؟ 

تو پاچه نگیر کسی کاریت نداره

در ضمن وقتی اطلاع نداری لازم نیست حرف بزنی 

حالا هم برات بشه درس عبرت که اندازه دهنت بخوری همیشه

ای نه نه.تصورشم با مزه است.من دو تا دختر دارم، تخم چشمامن والله.ولی میگم پسر داشتم عالم خودشو داره، ...

خدا دختراتو حفظشون کنه عزیزم، تو کلاس پسر من، همه دخترا آنقدر شیرین زبون و تیز هوشن، به خدا پسرا همگی یه جورایی هنگن 😂 منم همش میگفتم اگه دختر داشتم الان این مشکلات نبود چون واقعا بچه دختر باهوشه، ولی خب آدم اون چیزی رو که نداره همیشه دلش میخواد

خدا دختراتو حفظشون کنه عزیزم، تو کلاس پسر من، همه دخترا آنقدر شیرین زبون و تیز هوشن، به خدا پسرا همگ ...

نه، معلم دختر من میگه ، پسرا تیز ترن تو ریاضی.

خدا برات حفظش کنه، دامادیش ببینی.

کلا بچه لطف و نعمت خداست، برای هر جنسش شاکریم.

هر کیم نداره،، ان شالله خدا بهش بده